Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí Gumbo

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

16. 2. 2012 20:29

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 653 kJ / 873 kcal
Bílkoviny113,85 g
Tuky20,63 g
Vláknina17,68 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,63 g
Sacharidy51,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 7. 2014 16:26

Tak ještě jednou, vlastně jsem docela šokovaná z toho, že už jsem to vařila!:-D. V té době jsem se nějak nemohla skamarádit se svým foťákem, od té doby jsme se trochu sblížili :-D. V malinko jiné verzi ne z prsíček, ale z paliček;-). A ještě jednou..parááda!:-p

yossi

19. 4. 2013 23:10

Super jedlo, rodina ma pochválila. S morskými prišerami sa moc nepriatelíme, takže dať namiesto toho kuracie mäso bola dobrá voľba. V jednom recepte na original gumbo z darov mora, som sa dočítal, že treba pridať aj lyžicu bazalky,lyžicu sušeného ptržlenu, pol lyžice worchesterovej omáčky a podľa chuti štiplavú papriku a chilli. Myslím si, že tieto koreniny chuť ešte viac vylepšili, ale svoj názor nikomu nevnucujem, len dávam ako alternatívu. V každom prípade dík za recept. Bodík si zaslúžil. :yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 14:04

Uvařeno, skoro snězeno. Přidávám foto a předem se omlouvám za jeho kvalitu:-((. Já se s tím mým novým foťákem nemůžu skamarádit:-S a když je venku tohle smogové počasí, tak už vůbec ne:-/. Byla to fuška, sakra.:-// Od rána jsem lítala po obchodech. V Coopu měli rajčata v plechovce, ale ne zelenou papriku a cuketu. V Lidlu měli sice zelenou papriku v trikoloře, ale zase neměli cuketu, takže pro cuketu jsem šla do Alberta a o paprikové-potažmo jiné podobné klobáse ani nehovořím:-//. Nakonec jsem dala nějakou maďarskou made in Cechoslovakia bech chuti a zápachu:-D. Musela jsem to trochu dosolit, protože o soli zde není zmínka. Nicméně díky za dobrý a chutný recept;-)

maris maris

21. 11. 2012 18:17

rebeka: ale to se vůbec neomlouvej, znáš to - " kdo pozdě chodí sám sobě škodí":-)):-))

rebeka rebeka

21. 11. 2012 18:14

maris: to se moc omlouvám, že jsem tě předběhla:-8, ale můžu říci, že to bylo mooc dobré:yes::yes: a děkuji za pochvalu:-K

maris maris

21. 11. 2012 14:55

rebeka: Taky jsem měla tento recept " na čekačce", byla jsi rychlejší,:-)) vyšperkovala jsi ho nádherně;-):yes::yes::yes:

chocolate chocolate

21. 11. 2012 14:37

rebeka:Kecko:-)

rebeka rebeka

21. 11. 2012 14:36

chocolate::-// aháá, tak proto si mě nikdo nevšímá:-(:-D:-D:-D

chocolate chocolate

21. 11. 2012 14:33

rebeka:S jídlem je to jako se ženou, musí zaujmout na první pohled:-D:-)).

rebeka rebeka

21. 11. 2012 14:26

chocolate::-8

chocolate chocolate

21. 11. 2012 14:24

Recept krásný a je fakt, že nádherná prezentace mu určitě prospěje:-p.

rebeka rebeka

21. 11. 2012 14:21

Jana Remkova::-D ty jsi pako:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 11. 2012 14:20

rebeka: Nadi, teď koukám, že jsem recept už viděla:-D. No, římský kmín mám z Turecka, to by nebyl problém. Zase ale sakra není řapíkatý cler!:-S No, ale projdu se tady do Lidlu, popř. Billy a snad někde bude;-). Díky za recept Zoriazz;-), aspoň vidíš, že člověk vidí foto a hned by rád zkoušel, nehledě na to, že si myslím, že by se to dalo uvařit i Na statku, ten název určitě zaujme, není to v žádném případě žádná klasika, to bude Zdena ráda!!:-)).Zoriazz, asi nevíš, co je to Statek a kdo je Zdena;-). To nevadí!:-D

rebeka rebeka

21. 11. 2012 14:15

Jana Remkova: Jani určitě ano, není tam nic nedostupného;-) ten římský kmín nabízí už i Vitana;-)
a věř mi, pochutnáš si velice:-p:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 11. 2012 14:11

Paráda!! Zdá se, že i ty ingredience bych nakoupila zde v tom našem "vykradeném" Albertu..;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gambo gambo recept polévka gumbo kuřecí směs gumbo gambo jidlo recept gambo polévka gumbo recept gumbo polévka kuřecí gambo recept na gambo kuřecí jambalaya cajun jidlo gumbo kuracie gumbo kuře po turecku kuřecí směs gumbo s klobásou gambo recepty polevka gambo kuřecí curry gumbo pikantní kuře po turecku

Suroviny: olej slunečnicový, cibule, celer řapíkatý, paprika čerstvá zelená, česnek, prsa kuřecí, koření oregáno sušené, paprika sušená sladká, římský kmín mletý, mouka, klobása papriková, rajče sekané, vývar kuřecí, cuketa

TopRecepty.cz

Kuřecí Gumbo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/53AA