Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 12. 2011 21:47

Suroviny

Porce: 4 - 5

Nutriční hodnoty

Energie2 634 kJ / 629 kcal
Bílkoviny100,83 g
Tuky21,17 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 2,46 g
Sůl6,00 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivcaaa

27. 2. 2024 12:05

Moc dobrá omáčka.

jerry

31. 1. 2013 14:46

Andrea: pokud máme dobré maso, je škoda ho kazit Masoxem.Máš svatou pravdu.:yes:

Andrea

31. 1. 2013 14:35

eraserhead: bohužel musím souhlasit. Guláš a masox? To je děs běs. Neumím si představit takhle odfláknutý a ošizený guláš. :-((

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 12. 2011 13:27

Omáčka je opravdu nádherná:-KJistě to bude dobrá bašta:-p+8:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

13. 12. 2011 16:59

Omáčka má krásnou barvičku. Mně by určitě chutnala:yes:..+1

MrazovaJa MrazovaJa

13. 12. 2011 15:41

Ano Bibinko, máš pravdu :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 12. 2011 13:17

Možná bych už nepřidávala podravku, ale jinak na tom nevidím nic závadného;-) Přidání, nebo nepřidáním koření je věc každého, jak má rád. Sůl sama o sobě jídlo nedochutí, ale je to jen můj názor.

Pajaja

13. 12. 2011 12:59

Nooo, docela pěkná omajda, Anetko! :yes::-p +

anette001

13. 12. 2011 12:48

eraserhead: Ano jedla jsem guláš. Ale je mi tolik kolik mi je, takže zkouším. A toto bylo, co dům dal.. Je to spíše ochucené maso a taková omáčka.

Nám to chutnalo a jelikož to vypadá, jako guláš, tak jsem to tak pojmenovala!

eraserhead

13. 12. 2011 12:42

1 velká lžíce gulášového koření
1 masox
2 lžičky podravky

WTF???
toto naozaj jedávate ?!
Už si niekedy jedla-videla guláš?
lebo to čo tu prezentuješ ako \"Chutný a jednoduchý gulášek\" je úboha paródia

anette001

13. 12. 2011 10:45

Bibinka: Moc děkuji za vysvětlení a za bodíky :).

Bibinka Bibinka

13. 12. 2011 09:48

anette001:Anet, jo, jako rychlovku bych ho brala;-) Jinak myslím, že MrazováJa to myslí tak, aby byl talíř tak, jak jdeme jíst, ne z boku, aby vzala ten příbor a už mohla baštit:-)) Dávám ti 4.bod:yes:

Dana61

13. 12. 2011 09:08

jo klasika je klasika:-D:yes: jedlý gulášek
Anetko - prosím oprav si v textu 2 lžíce podravky za 2 lžičky, které máš v ingrediencích - kdo si nevšimne bude mít gulášek přesolený:-))

anette001

12. 12. 2011 23:13

MrazovaJa: ??????

MrazovaJa MrazovaJa

12. 12. 2011 23:09

Mám chuť ten talíř otočit :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: presoleny gulas jak na přesolený guláš jak opravit přesolené jídlo jak opravit přesolený guláš jak na přesolené maso jednoduchá omáčka z vepřového masa jak opravit slaný guláš jak opravit guláš přesolené maso guláš co dům dal bůček běs kosti jednoducha omacka z veproveho oprava gulasu moc ostry přesolenej guláš jednoduché omáčky bes masa jednoduchý guláš recept na ochucene maso ochuceni gulase veprove maso jednoduse chutný jednoduchý guláš

Suroviny: plec vepřová bez kosti, cibule, masox, koření gulášové, podravka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v9BM