Kotlety se šťávou ze sušených rajčat v oleji, žampionech a v zeleném pepři
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 992 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 69,42 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 16,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
K dušení jsem použila i kosti, které nám zbydou při vykosťování a přeliv bude ještě silnější a z hotového jídla je vyndáme. Podáváme s rýží a lze použít i jiné přílohy. Moc nám má improvizace chutnala, proto vám recept dávám k vyzkoušení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2013 15:03
20. 1. 2013 14:44
31. 10. 2012 14:06
31. 10. 2012 13:24
10. 12. 2011 21:45
10. 12. 2011 17:18
10. 12. 2011 15:10
9. 12. 2011 09:48
8. 12. 2011 18:41
8. 12. 2011 13:45
8. 12. 2011 09:09
8. 12. 2011 08:18
7. 12. 2011 22:48
7. 12. 2011 21:40
7. 12. 2011 20:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 55 sekundami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 18 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Kotrč kadeřavý je vzácná a chutná houba, kterou v lese nepřehlédnete. Poradíme, jak ji zpracovat
Další recepty
Tématické fráze: kotleta na pepři kotlety na pepři kotlety na sušených rajčatech vepřové maso na žampionech se šťávou přeliv ze sušených rajčat vepřová kotleta s žampiony vepřová kotleta na pepři smetanový přeliv se zeleným pepřem preliv se zelenym peprem bikerkaty vepřové kotlety na pepři kotlety se zeleným pepřem vepřová kotleta se zeleným pepřem vepřové kotlety na pepři kotlety sušená rajčata maso na pepři kotleta na pepri kotlety na pepřy susena kotleta kotleta sušená rajčata
Suroviny: kotleta, žampióny, rajče sušené v oleji, olej ze sušených rajčat, smetana, pepř zelený, pepř celý, mouka hladká, sůl
Kotlety se šťávou ze sušených rajčat v oleji, žampionech a v zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Kq4
16 názorů