Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

20. 11. 2011 18:32

Suroviny

Porce: 3 porce

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdeňka Rybičková

18. 12. 2015 12:16

Kdo chce omáčku zvlášť jemnou a lahodnou, dá místo pomazánkového másla sladkou smetanu. Budou vás všichni chválit.

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 11. 2011 21:19

Pro mě nová a zajímavá kombinace surovin;-)Jídlo vypadá velice chutně:-p+14:yes:

1974andrea 1974andrea

21. 11. 2011 09:16

Tohle je recept přímo pro mě - ale pouze pro mě:-)):-D, houby u nás jím jenom já. Kopr taky miluju, takže parádní:-p:yes:

Bahula Bahula

20. 11. 2011 21:50

Ivulinko máš to krásné jako vždy:yes:+

ivulinka ivulinka

20. 11. 2011 21:08

Moc děkuji za milé komentíky, příjemně jste mne překvapili, díky:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 11. 2011 21:06

Ivi, moc pěkné;-):yes:

mysulka mysulka

20. 11. 2011 20:50

:-p krása, jen tu polykám:yes::-K

maiva maiva

20. 11. 2011 20:36

Skvělá mňamka:-p:-p+:yes:, parádní foto opět;-)

ruzena ruzena

20. 11. 2011 20:32

Mňam,to bude dobré a krásná fotka:-p:-)):-K:yes:

zizala zizala (moderátorka)

20. 11. 2011 20:19

To vypadá dobře, teda nejen fotka, i recept :-p:yes:

HankaPu HankaPu

20. 11. 2011 20:11

Pěkný recept i fotka, Ivulinko:yes::yes: +

drahulin drahulin

20. 11. 2011 19:29

Krása:yes::-p

suslajda suslajda

20. 11. 2011 19:27

Tak jsem jen polkla:-*:yes::yes:

rebeka rebeka

20. 11. 2011 19:10

já zase s koprem, ale bez hlívy:-8:-D;-)
Ivuško, krása..jako vždy od tebe:-):yes::yes::-K

Eliza Eliza

20. 11. 2011 19:00

Mně to použití pomazánkového másla, které je trošinku nakyslé, hub a kopru tak trošku evokuje navinulou chuť kulajdy, kterou miluju...i když je možné, že se pletu. Každopádně se mi to moc líbí...:yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice s houbovou omáčkou pečené plátky z krkovice pečený plátek pečené hovězí plátky pečené plátky krkovice krkovička s houbovou omáčkou veprovy plátek pečený vepřové plátky na žampionech pečeného maso s houbovou omackou pečená krovice dušené hovězí plátky s houbovou omáčkou hovězí s houbovou omáčkou vepřové pečené platky s omáčka pecene vepřové plátky na houbách pečene veprove platky s houbami houbovo smetanovou omáčkou pecene platky s houbami špecle s hribkovou omáčkou špecle s houbovou omáčkou pecene veprove platky se syrovou omackou

Suroviny: plátek vepřový, žampióny, hlíva ústřičná, cibule, sůl, pepř, bobkový list, pomazánkové máslo, kopr, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5Rr