Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí s balsamicem a rozmarýnem

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2012 19:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 405 kJ / 336 kcal
Bílkoviny8,48 g
Tuky9,71 g
Vláknina32,73 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy44,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Miláček tuze rád omáčky - klasa čecháček..takže vymýšlím nové variace ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana64

11. 8. 2012 07:01

dnes bude toto hovězí u nás. Mám plátky hodně velké, takže udělám závitky a zeleninu dám dovnitř.

janiczka - balsamico dávám i do svíčkové na smetaně, když potřebuji doladit chuť a barvu. :-8

Sarovka

31. 1. 2012 14:15

Hmmm, ukládám:-8:-K:yes: Použít balsamico do omáčky mě nenapadlo. Možná to je tím, že děti omáčky tuze neradi (nevím po kom:-?). A tak je dělám jen občas. Klasiku;-) Vyzkouším.:yes:

marunda marunda

24. 1. 2012 11:34

supr, krásná fotka. Vyzkouším:yes:

Pajaska Pajaska

23. 1. 2012 17:44

No to my tedy taky ,omáčky jsou mńam.:-p:-p:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 1. 2012 12:17

Sretti:-)čecháček,nebo moravák:-Dna takové šťávičce i príma masku musí ulítnout každý:-K+18:-p:yes:

Bibinka Bibinka

22. 1. 2012 12:54

Srettko, to by se mohl manžel u nás stravovat;-) my jsme také omáčkový i šťávičkový a všeho musí být dost. Tohle vypadá hodně jedle a tak pospíchám s 16.bodem:yes:

yanull yanull

22. 1. 2012 09:44

Sretti, mám naloženou koninu na svíčkovou, ale vidět toto dříve, tak jsem ji udělala podle Tebe.:-p No nevadí, není všem dnům konec, tak aspoň posílám zasloužený 13. bodíček.:yes::-K

mysulka mysulka

22. 1. 2012 08:47

:-p:yes: moc pěkné:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2012 23:49

:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

21. 1. 2012 22:42

:-p:yes:

Colombo65 Colombo65

21. 1. 2012 22:28

Páni, to je bašta ;-);-);-)

janiczka

21. 1. 2012 22:04

Mnam davam boda. zkusila jsem balsamico pridat i do gulase, zni to divne ale je to super kombinace :yes:

rebeka rebeka

21. 1. 2012 20:57

jooj, heřmánečku:-O totok musí býti veliká lahoda..vypadá to tak:-p:-):yes::yes::-p

srettka

21. 1. 2012 20:55

magdalenka:co to?:-O:-)) při plotně:-))

magdalenka magdalenka

21. 1. 2012 20:51

Veľmi pekné :yes: ...a pri elektrárni?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: k čemu balsamico omáčka balsamico-použití v receptech jak použít balzamiko hovezi pecene s rozmarynem k cemu se pouziva balsamico ocet balsamico do omáčky omáčka balsamico použití na co pouzit balsamico ocet balsamico omáčkový použití balsamica hovězi zavitky s rozmarynem hovezi balzamiko k čemu použít balsamico balsamico omáčka použití omáčka z balsamico octa vepřová pečeně s balsamicem omáčka z balsamica k čemu je balsamico jak pouzit balsamico hovězí s balzamicem

Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, celer, balsamico, hořčice plnotučná, pepř, sůl, česnek sušený, kmín drcený, rozmarýn sušený, olej, máslo, bujón zeleninový

TopRecepty.cz

Hovězí s balsamicem a rozmarýnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRzX