Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 13 min Doba tepelné úpravy: 13 min

13 min (13 min tepelná úprava)

19. 1. 2012 19:08

Suroviny

Porce: 3-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 109 kJ / 1 699 kcal
Bílkoviny66,36 g
Tuky145,67 g
Vláknina11,56 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 2,72 g
Sůl6,90 g
Sacharidy26,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět jsem „zbytkovala“, šťávu jsem už nijak nedochucovala a moc jsme si za krátkou chvilku díky papiňáku pochutnali. Pokud se použije obyčejný hrnec, doba vaření se protáhne pouze o 10-15 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 9. 2016 07:30

janatka: Ivetko,děkuji:-KS těmi žampiony by to chutnalo i mě:-8:Díky i za krásnou fotkuyes:

janatka janatka

29. 9. 2016 12:43

Takže jsem tedy také zlikvidovala nějaké ty zbytky- neměla jsem čertovskou omáčku, ale pikantní ke grilovanému masu a 4 žampióny. Vynikající, pikantní a moc chutné, manžel chválil.:-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 1. 2012 20:36

Já Vám všem velice děkuji za moc hezké komentáře,které mě opravdu hodně potěšily:-K:-K:-KI za hodnocení díky;-):-)
Andri,člověče,nevím co mám raději:-)jestli játýrka,nebo papiňáček:-O:-D:-DAle obojí je moc príma:yes:
Pajasko tu čertovku koupíš v Kauflandu jak jsou různé sojovky a dipy.My si ji někdy dáváme místo kečupu k párkům,nebo na topinky ve vajíčku.Je opravdu dobrá a tak decentně peprná;-):-p
Ta barvička se povedla také asi pro tu papričku,chilli a čertovskou omáčku.Také jsem byla mile překvapena:-)
To zbytkování u nás bývá celkem často:-/Vždycy se něčeho nakoupí víc a pak babo přemýšlej,co s tím:-D:-D

rebeka rebeka

20. 1. 2012 19:20

Anni..krásné foto..a hezky upravená játýrka..dala bych si je.... a s chutí;-):-p:yes::yes::-K:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 1. 2012 10:27

Krásné fotky a lákavý recept:-))

suslajda suslajda

20. 1. 2012 07:53

;-)krásné zbytkování:-*:yes::yes:+9

eva hubova eva hubova

19. 1. 2012 23:29

Není co dodat:-p:-p:yes:+8

Pajaska Pajaska

19. 1. 2012 22:27

Anni,krásně zbytkuješ.:yes::yes: Moc pěkná fotka a barvička také.Tu čertovku teda neznám,zkusím.:-K:-K

savlinka savlinka

19. 1. 2012 22:02

JÁTRA MÁME MOC RÁDI A TOTO VYPADÁ ÚŽASNĚ:yes::yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

19. 1. 2012 21:38

Aničko, moc pěkné papů a máš krásnou barvičku;-) Bude to dobrota;-) Dávám ti 5.bod:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 1. 2012 21:20

Pěkné, mám je moc ráda,nejen já, dají se upravit na hodně způsobů:-K:yes:

1974andrea 1974andrea

19. 1. 2012 20:22

Játra mám moc ráda, ale u vepřových zrovna dávám přednost papiňáku. Zdá se mi, že pokud je připravuji jinak, jsou dlouho tvrdá ( aniž bych je solila, samozřejmě;-) ). A v pikantní omáčce budou určitě výborná:-?:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2012 19:58

Hmmm, jatýrka:-*:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

19. 1. 2012 19:29

Aničko, krásný recept. Játra máme moc rádi a s tou Čertovskou omáčku...:-p:-* A papiňáček mám taky moc ráda, protože se mi to jídlo z něho zdá chutnější, nemluvě o úspoře času a energie. Není ta dobrota z něho tak "vyvařená":-) Každopádně máš ode mně bodík:yes:....+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantní vepřova játra recepty játra na stave vepřová játra pikantní vepřová játra vepřová játra recepty jak dlouho vařit vepřová játra jak dlouho se vari jatra jak dlouho se vaří vepřová játra vepřová játra recept pikantní játra vepřová játra na špeku vepřová játra v tlakovém hrnci veprova jatra pikantni játrová omáčka v papináku jak dlouho vařit játra pikantní játra s omáčkou recepty z vepřových jater pikantní vepřová játra recept vařená vepřová játra jak dlouho vařit vepřové játra

Suroviny: játra vepřová, špek, cibule, olej, paprika sušená sladká, chilli, omáčka čertovská, voda, rajče cherry, pórek

TopRecepty.cz

Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3K4x