Lunchmeatové tajemství
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 657 kJ / 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,53 g |
Tuky | 17,74 g |
Vláknina | 2,35 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 971 mg |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 7. 2009 21:22
Tonda - spokojený se stávajícím stavem u Papriky
28. 7. 2009 21:08
28. 7. 2009 21:05
Tonda - u Papriky nádeník
28. 7. 2009 21:05
28. 7. 2009 21:00
Další skvelé výrazy jsou mycák, čekuláda,egelit.
To mě fakt dost točí. Vždyť je ta naše řeč tak krásná.
Vem si angličany - oni mají pro ovoce pouze slovo berry a pouze přidávají barvu ovoce a my máme jahody,borůvky (na Slovensku ještě hezčí název čučorietky).
Tonda - Papriky záskok
28. 7. 2009 19:30
28. 7. 2009 19:05
28. 7. 2009 18:34
28. 7. 2009 18:31
28. 7. 2009 18:27
28. 7. 2009 18:25
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 36 sekundami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak pěstovat, sklízet a sušit majoránku. Oblíbená rostlina je důležitým kořením naší kuchyně
Další recepty
Tématické fráze: domácí lunchmeat domácí lunchmeat recept recept na domací lunchmeat domácí lunchmeat recepty domácí vepřový lunchmeat recept lanchmeat recept lanchmeat zapečený lunchmeat pomazanka z lunchmeatu luncheon meat recept smažený lunchmeat domácí lanchmeat lunchmeat domaci vyroba domácí lunč jak vyrobit domácí lunchmeat vyroba luncheon luncheon meat recepty smažený lunč lunchmeat domácí recept domácí lunchmeat vyroba
Suroviny: luncheon meat konzerva, vejce, rohlík, sůl, pepř černý, majoránka, hořčice, kapie zavařená, sýr
Lunchmeatové tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRn5
26 názorů