Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínská slepice s červeným olejem

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 1. 2012 14:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 562 kJ / 373 kcal
Bílkoviny4,02 g
Tuky27,61 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,40 g
Sůl5,70 g
Sacharidy11,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuto lahůdku připravovali manželé Vydrovi v tv pořadu a našla jsem ho i v čínské kuchařce.

Kdo nemá červený olej, může nahradit olejem slunečnicovým nebo arašídovým a přidat trochu drceného chilli nebo něčeho ostřejšího.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mesic

28. 1. 2012 19:12

Pořad jsem taky viděla a recept mě taky moc nadchnul. Jen si nevzpomíním jak dělala ten červený olej? Opekla feferonku v oleji??? Díky moc! Bod letí:yes:

1974andrea 1974andrea

11. 1. 2012 12:04

Ještě jednou vám všem moc děkuji:-K:-8

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 1. 2012 11:19

Paráda;-):yes::-K

rebeka rebeka

10. 1. 2012 22:53

jak se tak na to dívám..slepička je ideální kandidát do PH:yes:
pokrm vypadá dost dobře, foto luxusní..tak co:-?:-?
uložím si ho a dám boda..co ty na to;-):-?:-D:yes::yes::yes::-K:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 1. 2012 22:40

Ha,:-):-O a já jsem si ten recept ted vybavila, jak toto vařila Jana Boušková venku v papináku v tom pořadu "VIP prostřeno" a moc se mi to tehdy líbilo, mam to někde na papírku, a nevím, kde :-)) prima, a ano, to se musí vyzkoušet, vím jen, že to měla jako hlavní jídlo nějak tak a pak asi salátek k tomu, bezva, šikulka jsi:-K:yes:

1974andrea 1974andrea

10. 1. 2012 21:18

Anna Kocikova: Aničko, od tebe zrovna to teda sedí;-):-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 1. 2012 21:07

Andri, jak to děláš, že máš k tak parádnímu jídlu takové krásné fotky:-8:-KA to nejen tady u tohoto receptíku:-p+11:yes:

1974andrea 1974andrea

10. 1. 2012 19:01

Moc všem doporučuji tohle parádní jídlo, za pár korun se budete moooc olizovat;-):-D. Děkuji všem:-K

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

10. 1. 2012 18:53

Bude žrasóóó:-p:-p:yes:

NStefancinova

10. 1. 2012 18:35

:-K:-K už se nám zbíhají sliny. Na jaře budu likvdovat vynesené slepice, tak už vím co sníma +1:yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2012 17:20

:-p:yes::yes::yes:

pipre pipre

10. 1. 2012 17:20

Také mne to láká:yes::yes:+6

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 1. 2012 16:23

:-p:-p pořad jsem viděla, slepici mám v plánu udělat...Jana Boušková říkala, že se to má nechat aspoň dva dny uležet, a když ji před kamerou vařila, její radě "slepici uvaříme do bezvědomí" jsem se musela :-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

10. 1. 2012 16:23

Ten pořad jsem viděla a říkala jsem si, že to musím vyzkoušet. Všem to tam moc chutnalo:-p. Teď to mám napsané pěkně černé na bílém:-)), za což moc děkuji:-K Recept i fotky jsou na jedničku:yes:...+

1974andrea 1974andrea

10. 1. 2012 15:24

Holky s tím uležením je to psané v té čínské kuchařce;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slepice podle jany bouškové slepice podle bouškové červený olej vip prostřeno jana boušková slepice do bezvědomí slepice bouskova slepice recept slepice dle jany bouškové slepice jany bouškové cerna slepice recept cervena slepice podle jany bouskove boušková slepice jana boušková recept slepice slepice podle jany boušková vip prostřeno recepty jana boušková recepty jany bouškové jana boušková recepty slepice recept prostreno slepice od jany bouškové pokrmy ze slepice

Suroviny: slepice, omáčka sojová, olej, hořčice plnotučná, víno bílé, vývar, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Čínská slepice s červeným olejem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5yO