Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí kýta s hořčicí

Máte chuť na něco neobvyklého? Tenhle recept je trochu složitější, ale výsledek stojí za to. Na pečené kančí kýtě špikované slaninou podávané s omáčkou z rajčat a pórku, kynutými bramborovými kroketami a hruškovým kompotem si určitě pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 180 min

210 min (30 min příprava + 180 min tepelná úprava)

9. 1. 2012 22:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 259 kJ / 3 647 kcal
Bílkoviny165,40 g
Tuky245,66 g
Vláknina21,95 g
Cholesterol 326 mg
Sodík 2,43 g
Sůl5,89 g
Sacharidy184,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zkuste jako druhou přílohu tyto hrušky, zdají se mi lepší než moje. http://www.toprecepty.cz/recept/37774-grilovana-hr...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 1. 2012 12:24

Irrena:Irenko recept na krokety je v receptíku jako příloha 2 nahoře nad receptem na masíčko. Ty krokety se podaří vždycky je to zcela jednoduché vaření ,složitě to jenom popisuju ! Když to dokážu já uvařit, tak to dokáže každý,já nejsem žádný kuchařský genius ! :-K To tady jsou jiné kuchařky,kterým já jenom závidím
co všechno dokážou udělat!:-((

Irrena Irrena

10. 1. 2012 12:13

Perfektní receptík, jen mít toho divočáka:-O:yes::yes::yes:
Je tady někde na topkách recept na kynuté bramborové krokety?Žádný jsem nenašla:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 1. 2012 10:19

Recept se mi líbí:-p+5:yes:Také se těším na časem přidanou nafocenou dobrotu:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 1. 2012 09:59

Moc hezký recept :yes::-K A těším se na fotečky:-8:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 1. 2012 09:55

PatkovaKaterina:Pokec s mrazákem je ta lepší varianta,než pokec s politikem/ z toho nic nevzejde/.:-8
To jenom složitě vypadá ,hrušky se dají připravit den předem ,mazání také a prošpikovat je chvilička !
Nejvíc práce je s kroketama ,ty je potřeba dělat čerstvé,ale jak dáš péci divočáka tak stejně musíš být kuchyni a za dvě a pul hodiny to i nakyne.Když děláš dvojnásobnou dávku kroket tak,dej jenom jedno vajíčko ,aby nebylo to těsto řídké a mazlavé musí být polotuhé.

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

10. 1. 2012 00:01

Teda Veru,já tě obdivuju!!A receptík ukládám,při nejbližší návštěvě u sestry si pokecám s jejich mražákem:-D:-D:yes:

rebeka rebeka

9. 1. 2012 22:53

Veronika.Hrozna: smí..já to obdivuju:yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2012 22:49

rebeka:To se nesmí?

rebeka rebeka

9. 1. 2012 22:48

Veronika.Hrozna::-D:-D:-D no prááávě:-D:yes:
ty jsi z Blavy..jak to, že umíš perfekt česky;-):-?:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2012 22:43

rebeka:U nás také, jenomže se nedají sníst/kdo by se chtěl otrávit/že jo !:-((

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2012 22:41

1974andrea: Ješté lepší ,já peču také bez kosti! A když slanina nepustí dost sádla ještě přidej trosíčku sádla na opékání masíčka;-):-).

1974andrea 1974andrea

9. 1. 2012 22:38

Tak to zkusím, jedna kejtička je ještě schovaná v mrazáku, ale už vykostěná, to snad nevadí:-p:yes:

rebeka rebeka

9. 1. 2012 22:34

BILKOVAI::-D:-D:-D jo, je jich plný parlament, např.:-8:-D:-D:-D:-D

rebeka rebeka

9. 1. 2012 22:33

Veronika.Hrozna::-D:-D:-D to víš..jsem takový číhák:-8:-D:-D;-)

BILKOVAI BILKOVAI

9. 1. 2012 22:32

Jani,nějaké svině by se určitě našly:-S, ale nejsem si jistá, jestli by byly k jídlu:-// Ne vážně, moc pěkný receptík. Divočáka u nás někdy mají v Gastromě, takže receptík ukládám...:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí kýta kančí kýta recepty divočák jak maso připravit kuchařské recepty kýta z divočáka kančí kyta recept divočák recepty z kýty recept na kanci kytu kančí kýta na divoko divočak recepty kančí kýta recepty divočák pecena kanci kyta recepty z divočáka mázání na kýtu recepty z kančí kýty recept kanci kyta kančí kýta na česneku jak upravit divočáka recepty z divočáka rychle recept na divocaka

Suroviny: kýta kančí, sůl, pepř mletý, slanina, pórek, rajče, olej, hořčice plnotučná, vývar masový, nať petrželová, olej, hořčice, česnek, sůl, hrušky zavařené, zavařenina borůvková, koření hřebíček, skořice, brambory, mouka polohrubá, vejce, sůl, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Kančí kýta s hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J7vJ