Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí medailonky

Srnčí je kvalitní maso s mnoha benefity zvěřiny jako takové. Vhodnou úpravou a kořením z něj lze připravit gurmánovo potěšení. Pokud budete mít možnost, dejte srnčímu masu na talíři šanci. Litovat nebudete!

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min + doba odležení

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava, + doba odležení)

7. 1. 2012 15:27

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie343 kJ / 82 kcal
Bílkoviny2,24 g
Tuky0,84 g
Vláknina6,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janafrankova

10. 11. 2020 10:02

Já ještě to cibulky a papriky přidám červené víno a je to fakt supr. Já dělám stejně, jen není napsáno na jak dlouho naložit- klidně i 48 hodin a jako příloha se hodí i malé bramboráčky, jako sváteční jídlo zatím všichni moc chválili. Jinak přeji dobrou chuť

suslajda suslajda

16. 10. 2016 14:26

savlinka: Děkuji za fotečky a jsem ráda, že chutnalo :-K

savlinka savlinka

16. 10. 2016 11:31

Dík za výborný recept:yes::yes:Přidávám i fotečky

vlada

9. 8. 2015 11:57

Skvělá práce , chuť výborná jen jsem použil to koření na divočinu a do výpeku taky trošku česnečku jupí :-K:-*

suslajda suslajda

10. 1. 2012 12:18

rebeka:

spagetka:
;-)děkuji za odpověď:-*

spagetka spagetka

9. 1. 2012 21:01

Veronika.Hrozna: Veru, od Vitany to jsou drcené šípky a je to kvalitní,jinak,mrkni do lékárny a máš jistotu

rebeka rebeka

9. 1. 2012 21:00

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2012 20:54

suslajda: Já tady špicluju ,myslíš ,že ten šípek od Vitany dostanu koupit i v Bratislavě? Nejsou to jenom mleté šípky,je to nějaká směs ? :-O:-?

suslajda suslajda

9. 1. 2012 09:05

:-Kděkuji vám

ivulinka ivulinka

9. 1. 2012 08:59

Stejně jak i Anička, tak i já bych si pěkně pochutnala:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 1. 2012 00:00

Krásná bašta,kterou bych rozhodně neomítla:-p+9:yes:

Pajaska Pajaska

7. 1. 2012 20:31

Já bych si dala zvěřinuuu.:-( Krásný recept.:yes::yes:
Andrejko-divočina - bobkový list,nové koření,pepř a někdy jalovčinka .Rozdrtit či rozemlít.Lze snad i koupit.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2012 18:43

Hmmmmmmmmm, sakra, asi jdu na lov:-/. Báječně to vypadá!!:-p

1974andrea 1974andrea

7. 1. 2012 18:38

Mám koloucha, ale to koření neznám, po tom bych se měla mrknout, ta kombinace bude zajímavá:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 1. 2012 16:48

hmmm,tak to vypadá přímo luxusně:-pnaši jdou na myslivecký bál,tak by mohli donést srnčí,hned bych to vyzkoušela;-)+1:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí medajlonky medailonky ze srnčí kýty jeleni medailonky srnčí recepty jelení medailonky recept medailonky ze srnciho recept srnči srnci medailonky z divočiny srnčí recept srnčí panenka srnčí kýta medailonky srncni medailonky jeleni medajlonky srnčímedailonky medailonky z koloucha srnci medialonky srnci panenka recept srnči medajlonky recept srnčí medailonky s brusinkovou omáčkou

Suroviny: svíčková hovězí, koření na divočinu, koření chilli a šípek, olej olivový, sůl, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, cibule bílá, cibule červená

TopRecepty.cz

Srnčí medailonky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DJ3K