Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 9 069 kJ / 2 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,56 g |
Tuky | 115,93 g |
Vláknina | 46,56 g |
Cholesterol | 889 mg |
Sodík | 4,89 g |
Sůl | 11,42 g |
Sacharidy | 129,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept- jeho název a vše další je napsáno podle jednoho z našich největších odborníků na houby - Pana Ing. Baiera
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2011 09:16
6. 10. 2011 16:39
6. 10. 2011 13:13
6. 10. 2011 07:19
6. 10. 2011 06:22
A k tomu ohřívání - kdysi jsem slyšela, že pokud se jídlo z hub vychladí a ohřeje třeba druhý den, tak to nevadí. Ale nesmí zůstat v kastrolku třeba na okraji kamen nebo v teple. Potom prý houby uvolňují nějaké látky, které jsou jedovaté.
Také běžně houbová jídla jíme minimálně ještě druhý den, protože jsme s manželem sami a zásadně vařím na dva dny.
5. 10. 2011 20:25
5. 10. 2011 20:15
5. 10. 2011 20:12
5. 10. 2011 20:09
5. 10. 2011 20:08
5. 10. 2011 20:03
5. 10. 2011 19:05
5. 10. 2011 17:47
5. 10. 2011 17:32
5. 10. 2011 15:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 18 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 11 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: lečo s houbami zeleninové lečo s houbami ohřívání hub houbové lečo lečo s houbama lečo z hub sterilované lečo s houbami lečo recept sterilovane houbové lečo ohřívání jídel z hub ing.baier ohřívání houbových jídel houby ohřívání ohřivání leča houbové lečo sterilované hubové lečo ohřev leča zeleninova leco s houbami zeleninové lečo s houbama zeleninove leco s na houbách
Suroviny: sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, klobása, houby čerstvé, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, sůl, vejce, sýr tvrdý
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlyY
21 názorů