Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže

Je mnoho možností, jak okořenit kuřecí maso. Zajímavá je například tato kombinace citronu, rozmarýnu, medvědího česneku a maďarského koření. Maso tak získá zajímavou chuť a bude určitě výbornou večeří, kterou nebudete dělat naposled. Jako přílohu můžete uvařit rýži nebo brambory.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min 24 hodin marinování

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava, 24 hodin marinování)

4. 10. 2011 14:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 609 kJ / 1 580 kcal
Bílkoviny83,69 g
Tuky132,91 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 406 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy9,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

4. 10. 2011 19:41

Jana Remkova:Jani děkuji:-K

suslajda suslajda

4. 10. 2011 19:40

maiva:1974andrea:maso je vykoštěné kuřecí stehno tak snad je jedno jestli je stehno celé,nebo vykoštěné,jestli je to problém tak tomu dám jiný název.;-)

spagetka spagetka

4. 10. 2011 19:08

Děvčata, ale to masínko je ze stehen, proč jiný název? Dobře třeba Marinované kousky ze stehýnek, ale přijde mi normální, že Hanka použila stehýnka, upravila... já v tom fakt nevidím problém

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 18:56

Já taky myslela, že to budou celá stehna, suslajdo, je to docela zavádějící, možná by to chtělo trochu pozměnit název, co ty na to?;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2011 18:54

:yes::yes::-p

maiva maiva

4. 10. 2011 17:53

Od názvu jsem čekala zcela něco jiného-stehna:-Oale jistě bude dobré a chutné:-p:yes:

suslajda suslajda

4. 10. 2011 17:17

rebeka:děkuji:-*

rebeka rebeka

4. 10. 2011 16:47

to je hezké masenko;-):yes: vypadá šťavnatě:-p:-p:yes:

suslajda suslajda

4. 10. 2011 15:38

ivulinka:děkuji byla to dobrota;-)

ivulinka ivulinka

4. 10. 2011 15:36

Oj, tohle vypadá na prima mňamku:yes:

suslajda suslajda

4. 10. 2011 15:12

1974andrea:myslí,že se může dát koření jaké kdo má:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 14:50

Marináda vypadá velmi dobře, sušená rajčata dávám taky leckde a Grešíka bych něčím nahradila, neboť ho nemám. Ale myslím, že takovou adžikou taky nic nezkazím. Pěkné masíčko:-p:yes:

suslajda suslajda

4. 10. 2011 14:23

spagetka:Spagi děkuji i za ten odkaz na koření hodná;-)

spagetka spagetka

4. 10. 2011 14:17

Vypadá to dobře:-p, to koření neznám, vyguglila jsem ho a dám sem odkaz ju?;-) http://www.gresik.cz/nase-vyrobky/dobre-koreni/mad...
Citronový olej jsem si velice oblíbila, v Kauflandu teď objevuji, co tam je druhů :-O
Jinak :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovaná kuřecí stehna vykoštěná kuřecí stehna vykoštěná kuřecí stehna recept vykostěná kuřecí stehna recepty kuřecí stehna vykoštěna marinovane kuřecí stehna kuřecí vykoštěná stehna kuřecí medailonky s rýží marinované krůtí stehno konfitované kuřecí stehno kuřecí stehna recept kuřecí stehna recepty kuřecí stehna vykostěná na grilu recept na vykoštěna kuřeci stehna kachní stehna vykostena kuřecí stehna vykoštěna recepty dobrý recept na kuřecí stehna vykostěná husa vykoštěna kruti stehna konfitovaná kuřecí stehna

Suroviny: stehno kuřecí, olej citronový, kůra citronová, zázvor čerstvý, rozmarýn čerstvý, cibule, česnek sušený medvědí, koření maďarské, rajče sušené

TopRecepty.cz

Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJwR