Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže

Je mnoho možností, jak okořenit kuřecí maso. Zajímavá je například tato kombinace citronu, rozmarýnu, medvědího česneku a maďarského koření. Maso tak získá zajímavou chuť a bude určitě výbornou večeří, kterou nebudete dělat naposled. Jako přílohu můžete uvařit rýži nebo brambory.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min 24 hodin marinování

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava, 24 hodin marinování)

4. 10. 2011 14:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 609 kJ / 1 580 kcal
Bílkoviny83,69 g
Tuky132,91 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 406 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy9,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 10. 2011 23:48

cathleen: Jsi rozumná ženská , opravdu je to někdy fakt už mrzuté, co vše se někde komentuje a autora pak zcela bezvýznamně se tím tak snaží zastavit, i když není důvod, něco menit, nekoho opravovat, myslím, že se zde stává nějak často posl. dobou "šlágrem" a poslední dobou se zde nosí něco, čemu se říká : "někoho naštvat a zastavit a znepříjemnit" mu veškerou práci s receptem, i s jeho obsahem, focením, také se mi to stává, nejen mne ale, ze se někdo několikráte ptá na něco, co je uplně jasné a je to třeba naše "já" a pak i třeba "13 komnata receptu" a vše je pak i zbytečné, stačí tak málo, být k sobě registrovaní více slušní a slušně si to napsat a nebo dát vzkazík, něco, co se nemusí pak blokovat dál ;-);-):-) a díky Cahleen za rozumná slova:-K:-K:-K souhlas:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2011 10:22

cathleen: konečně normální názor;-)

Dana61

5. 10. 2011 08:25

Hani - velmi lákavé k vyzkoušení:-D:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 10. 2011 07:32

:-O opravdu se bavíte o názvu? Pokud budu chtít dělat stehna a vyjede mi i tento recept a mně se zalíbí - "očistit" 2-3 stehna od kůže a kostí mi zabere chvilku.
Co byste říkaly, kdyby se recept jmenoval třeba Maďarský ptáček na rozkvetlé jarní větvi? (či jiný "vznosně" znějící....) - to už by ho nenašel nikdo.
Recept je :yes::yes: a název, podle mne, normální.
Nechte, prosím, autora, ať si o názvu rozhodne sám a netlačte jej do něčeho jiného....

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 22:46

maiva:Ale vždyť přece nejde o žádné emoce, recept je moc pěkný, což už jsme obě psaly a jde jenom o to, co nám pak vyjede za recepty, pokud chceme najít na kuřecí stehna.

rebeka rebeka

4. 10. 2011 22:18

maiva:buď ráda, že jenom přihlášení:-8:-D:-D:-D mohlo být i hůř..třeba zuby kdyby...:-8:-D:-D:-D:-D:-D:-D

rebeka rebeka

4. 10. 2011 22:17

suslajda:kurde, šušli;-) tož změň název, ať se hladina emocí zklidní,což:-8:-?:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2011 22:15

maiva: no jo, no..ach jo.

maiva maiva

4. 10. 2011 22:14

nějak mi vypadlo přihlášení:-S

maiva

4. 10. 2011 22:12

Jana Remkova:Jano, promiň teda,ale v názvu o vykostění není ani zmínka,to je až v postupu.Suslajda napsala podle mě príma recept.Ovšem Andrea má pravdu-je to zavádějící/myslím jako název/V tom názvosloví se dělají nepřesnosti,toho jsem si zde všimla.A je-li uvedeno stehna,tak by snad každý uvažoval o celém marinovaném kousku/ne krájeném/.Jinak je mi jedno,jak si kdo co nazve.Je tu diskuze,tak jsem se vyjádřila-TO je to k pochopení.A recept určitě bude od Suslajdy mooc dobrý:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2011 20:15

Krásná bašta:-K:-K;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2011 19:59

V názvu jsou vykostěná kuřecí stehna. Já jsem asi nějak mimo dnes..CO na tom není k pochopení? Vidím krásný recept. Co je něm "zavádějící"?:-O

suslajda suslajda

4. 10. 2011 19:50

srettka:děkuji:-K

srettka

4. 10. 2011 19:47

A hele, suseda klohnila stavnate kuratko. A ja si rikam,co se to od vychodu line za vuni:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 19:42

suslajda:Ale není, jen jsem psala, že jsem čekala naložené celé stehno;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovaná kuřecí stehna vykoštěná kuřecí stehna vykoštěná kuřecí stehna recept vykostěná kuřecí stehna recepty kuřecí stehna vykoštěna marinovane kuřecí stehna kuřecí vykoštěná stehna kuřecí medailonky s rýží marinované krůtí stehno konfitované kuřecí stehno kuřecí stehna recept kuřecí stehna recepty kuřecí stehna vykostěná na grilu recept na vykoštěna kuřeci stehna kachní stehna vykostena kuřecí stehna vykoštěna recepty dobrý recept na kuřecí stehna vykostěná husa vykoštěna kruti stehna konfitovaná kuřecí stehna

Suroviny: stehno kuřecí, olej citronový, kůra citronová, zázvor čerstvý, rozmarýn čerstvý, cibule, česnek sušený medvědí, koření maďarské, rajče sušené

TopRecepty.cz

Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJwR