Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané housky

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 10. 2011 10:58

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie320 kJ / 76 kcal
Bílkoviny7,30 g
Tuky4,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy1,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávame ako rýchlu večeru, so šalátom a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jirka

16. 11. 2011 00:06

Dnes jsem vyzkoušel, bylo to moc dobré:-p Bál jsem se, že místo zapékaných budu mít připékané, ale nestalo se:yes:

magdalenka magdalenka

8. 10. 2011 18:48

Kotato:;-)

Kotato

8. 10. 2011 16:56

Tak to se mi moc libi,delame to podobne na kontaktnim grilu s bagetama..:yes:

magdalenka magdalenka

5. 10. 2011 10:48

Jana Remkova: Jasné, že NEVA!! Naopak, ma to teší. A že chutilo, teší ešte viac! ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2011 10:30

Magdi, uděláno, snězeno, super!!!!:-p Měla jsem kus poličanu, tak jsem ho dala a sýr jsem koupila.. Tu smetanu jsem možná mohla dát celou, ale i tak nezbyl ani drobek!;-) Příště bych to vyzkoušela třeba s plísňovým sýrem:-*. Dovolím si přidát foto, neva?;-)

magdalenka magdalenka

5. 10. 2011 09:22

Dana61::-D

Dana61

5. 10. 2011 09:13

Magdalenko - no ty jsi božskéééééé:-D:yes:

magdalenka magdalenka

4. 10. 2011 20:33

Ďakujem za body a zdravím!:-K

maris maris

4. 10. 2011 20:10

Krásná rychlovka:yes::-p+

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 15:31

Jana Remkova:Jani, já se taky dovtípím, že když jsou zapečené, že se zapékají:-D. Ale psala jsem otázku jak dlouho a na kolik stupňů pro ty méně pokročilé. Jinak jsem tím nechtěla říct nic jiného. Taky jsem byla upozorněna, že bych měla recepty upřesňovat;-).

BILKOVAI BILKOVAI

4. 10. 2011 15:09

Proč mně něco podobného nikdy nenapadne? Hmmm, protože nemám fantazii:-// To je vynikající nápad, který vybízí k vyzkoušení. Ukládám, vyzkouším a Tobě Magdalenko bodík posílám:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2011 15:00

1974andrea: mne napadlo hned, že to mám dát zapéct a že mám tedy kolikrát fakt dlouhé vedení!:-D A jak dlouho? No, přece vidím, jak houska vypadá, nenechám ji zhořet na uhel. Takže já takové informace taky dávám vždy od oka, jako Magda od oka přidala klobásu, sýr atd. A myslím, že ty takové informace nepotřebuješ;-), protože tohle by zvládla i moje 7- letá vnučka. Pravda je, že u nás umí vařit každý.;-)

Tana

4. 10. 2011 14:58

Mam rada takove veci, urcite vyzkousim!!!Vypada to velmi dobre a jiste to bude i chutne....Diky za recept:yes:

spagetka spagetka

4. 10. 2011 13:49

:-p:-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 13:40

magdalenka:Tak jsem asi slepá, nezlob se

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapecene housky zapečená houska zapečene housky housky housky v remosce recept na housky plněná houska zapečená zapečená houska se sýrem housky z remosky houska se salámem zapečená housky zapečené žemle zapečené housky na grilu zapečené housky se salámem zapekane zemle plněné a zapečené housky plněné zapečené housky zapečené plněné housky recept housky sladké zapekané housky

Suroviny: houska, klobása pikantní, sýr tvrdý, smetana zakysaná, sůl, koření,

TopRecepty.cz

Zapékané housky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rM2L