Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Břeclavské řízky

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 9. 2011 09:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 864 kJ / 1 401 kcal
Bílkoviny109,93 g
Tuky100,24 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,03 g
Sacharidy13,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Asi před 2 týdny jsem tuhle kuchařku dostala a můj syn v ní šmejdil a tohle jídlo se mu líbilo, tak uvařil. Občas si přišel pro radu, ale dopadlo to skvěle a moc jsme si pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ella1 ella1

18. 3. 2017 12:34

opravdu dobré ;-)

casino casino

19. 10. 2016 13:10

SKLAR:
Každý lišák chválí svůj ocas... :-D
Mám ověřeno, že domácí výrobky (především uzenářské) spíše chutnají většinou těm, co je připravili - a proč ne, že:-)
U nás, vzhledem k nabídce na trhu, se stravovací zvyklosti "tragicky" změnily po Sametu:
Už nekvasím zelí, nezavařuju okurky, řepu, kompoty (až na výjimky), čalamádu, papriky, rajčata, jabka na štrúdl, nemrazím zeleninové směsi ani chrásty. Sám dělám mošt a zavařuju akorát džemy, pár kompotů..., a samojediný si je potom taky sním:-)
A ten kečup?
No, na HEINZe mi nešahejte:-):-8:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2016 11:53

SKLAR: No, možná ano. Nám v tomto případě chutná spíš kečup, který si dělám sama z domácích rajčat ;-)

spagetka spagetka

19. 10. 2016 10:47

SKLAR: proč chemie, já si třeba dělám vynikající kečup a vím, co tam mám, proč bych měla šmahem zavrhovat kečup? A jste si stoprocentně jistý, že v rajčatech, pokud je nemáte z vlastní zahrádky, není chemie?;-)

SKLAR

19. 10. 2016 10:24

Zase nějaké jídlo z kečupem!Nebyli by lepší třeba rajčata než červená kečupová chemie?:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 3. 2015 18:18

evik_svistik:;-) to jsem moc ráda :-).. Ikdyž to není můj recept:-)

evik_svistik

24. 3. 2015 13:59

Moc dobré, přítel chválil:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 6. 2012 11:37

martina 72: Já se moc omlouvám!!:-D:-D:-D Někdy si ani nevšimnu, co komentuji:-8

martina 72

19. 6. 2012 23:35

Za fotku děkuji já, já jsem sem dala recept a jsem moc ráda, že chutnalo:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 6. 2012 22:45

Pajaja: Dnes jsi samé překvapení!!:-) Díky moc za vyzkoušení a za fotku!!:-)

Pajaja

19. 6. 2012 22:38

Už hodně dlouho jsem se chystala uvařit tuhle dobrotu. Tak konečně a přidávám foto. Moooc nám chutnalo, ta rýže se k tomu báječně hodí. . . Posílám bodík :-K:yes:+

PaprsekAdriana PaprsekAdriana

2. 10. 2011 18:07

Nádhera, do to jdu, moc děkuji za receptík:-p:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2011 18:49

i.wegy: šikula, jen tak dál!!!;-)

i.wegy

1. 10. 2011 17:26

Kukám konečně na fotečku, co jste přidala, pěkná:-8
A já su ten, co vařil:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2011 14:54

martina 72: jenže já měla čas tady pořádně mrknout až večer;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: břeclavský řízek jak nakrájet maso na řízky břeclavský plátek břeclavský řízek recept břeclavská pečeně břeclavský vepřový řízek břeclavské maso břeclavský vepřový plátek recepty breclavsky rizek rizky břeclavské okurky jaký maso na řízky kupa řízků břeclavský plátek s rýží breslavske rizky recept břeclavske vepřového masa breclasky rizek břeclavské plátky ottova kuchařka řízky břetslavský řizek

Suroviny: kýta vepřová, slanina anglická, okurky sterilované, cibule, hořčice plnotučná, kečup sladký, sádlo, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Břeclavské řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0XY3