Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza těsto

I doma můžete připravit pizzu jako z italské pizzerie. Není to nic složitého, těsto je připravené během chvíle, jen musíte počkat než vykyne. Pizzu pak můžete obložit tím, na co máte zrovna chuť, nebo co máte zrovna doma po ruce.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby kynutí

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

29. 9. 2011 16:03

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 836 kJ / 4 502 kcal
Bílkoviny117,40 g
Tuky115,40 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy732,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ze všech druhů těst na pizzu,které jsem vyzkoušela je tohle to nej.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Žanda

6. 4. 2014 21:57

Těsto jsem dnes vyzkoušela a super!!! Rychlé, lehké už jiné dělat nebudu:-). Jen jsem ho udělala z půl kila mouky a stačilo na dva plechy :yes:

lolo

5. 4. 2014 17:25

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:
super žrádlo

Lucie

10. 3. 2014 16:56

vlasta:ahojky,jen k té vánočce,taky jsem měla to samé pak jsem ji udělala podle obalu na Hera tuku a lepší jsem nejedla,byla jak super chutově tak vzhledově.
:yes:

vlasta

7. 1. 2013 17:55

ahojky holky, prosim vás tuhle jsem pekla vánočku a celá se mi rozjela asi to musel být tím těstem jinak už opravdu nevím, nevíte někdo jak se peče vánočky???:-/
jinak tahleta pizzička je prostě best a super a bájo vždycky, když jí upeču, tak si říkám, že jen ochutnám, ale nakonec jí stejně sním celou a pak se na mě vždycky rodina zlobí. :-O Tuhle mi jedno mi manžel řek, že jestli to ještě udělám, tak se rozvede, mužský jsou prostě hrozní a prostě nemohou pochopit, že máme jiný metabolismus a že nám není obíti štíhlé a že všechty ty vuhublenky jsou buď nemocné a nebo mají p liposukci prostě hrůůza:-((
Takže pizzičkuzkuste, ale moc to s ní nepřehánějte, páč vám to může zničit život:-K

Zdenullinka Zdenullinka

5. 12. 2011 17:18

Katka:Ahoj,já kulatou a hlavně tenkou pizzu peču na 230 stupňů asi tak 15 minut. ;-)

Katka

4. 12. 2011 20:56

Ahoj, určitě vyzkouším! Jen se chci zeptat jak dlouho se peče?

chocolate chocolate

30. 9. 2011 08:11

Holky, těsto na pizzu se dá (v malých bocháncích a v mikrotenu) krásně zamrazit.Nebo udělat placku, pomazat passatou a krátce předpéct.Máte pak v mrazáku domácí korpus pro expresní večeři.

ella1 ella1

30. 9. 2011 04:53

určitě vyzkouším....taky pořád hledám to správné těsto....:-/

Klariska Klariska

29. 9. 2011 16:29

Těsto pěkné, jednoduché, ale z kila mouky musí být pizz pro regiment :-D.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: testo na pizzu pizza těsto pizza těsto recept jak dlouho se peče pizza pizza recept na těsto testo pizza recept pizza těsto testo na pizu lehké těsto na pizzu recept na pizza testo těsto na pizzu recept pizza recept recept na těsto na pizzu nej těsto na pizzu piza těsto pizza bochánky čím pomazat pizzu těsto na pizza pizza recept testo recept na pizzu

Suroviny: mouka, voda, olej olivový, sůl, droždí sušené,

TopRecepty.cz

Pizza těsto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/21xW