Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 731 kJ / 1 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 355,14 g |
Tuky | 32,76 g |
Vláknina | 5,11 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pro začátečníky uvádím způsob svazování masa:
Pod závitkem, který si položíme tak, aby delší strana směřovala kolmo k nám, protáhneme provázek, naměříme čtyři až pět délek masa a ustřihneme. Na straně blíž k našemu tělu necháme provázek vyčuhovat asi deset centimetrů. Na odlehlém konci ho vytáhneme a přidržíme asi dva centimetry nad masem. Tuto část držíme levou rukou a pravou rukou provlékneme konec provázku pod maso (doprava), vyndáme na levé straně, uděláme smyčku kolem provázku v levé ruce a pevně stáhneme. Takto pokračujeme po celé délce masa a na konci svážeme s druhým koncem provázku.
Původní recept pochází z mých dávných výstřižků a v minulosti jsem ho často s úspěchem realizovala. Teď jsem se k němu po létech vrátila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 8 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 11 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 14 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 6 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 7 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 7 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 7 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 7 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 8 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí řízky kuřecí roláda s bylinkovou náplní kuřecí řízky recepty kuřecí řízek svazování česneku bylinkova smes na rizky recepty bylinková náplň bilinkova náplň skřipec na závitky použití bylinková náplň kureci rizky recept kuřecí náplň se smetanou a bylinkami kuřecí prsní řízky na bylinkách mortadela kuřecí kuchynska uprava kuřecich řizku svazovani masa kuřecí mortadela jak poznám hotový řízek svazování masa provázkem skřipce na zavitky pouziti
Suroviny: prsa kuřecí, mortadela, pepř, sůl, sýr, hořčice pikantní, česnek, pažitka, petrželka, smetana, olej, mouka hladká, vývar kuřecí, pažitka, petrželka, smetana
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
16 názorů