Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový řízek

Možná si říkáte, že vepřový řízek je tak jednoduchá záležitost, že nepotřebuje vlastní recept. Nicméně pokud chtějí zejména začátečníci připravit dokonalý, křupavý a šťavnatý plátek masa, rady jistě ocení. A nejen oni.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

21. 9. 2011 17:40

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie3 390 kJ / 810 kcal
Bílkoviny124,91 g
Tuky32,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 723 mg
Sodík 889 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy5,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Strouhanku si připravíme jednoduše i doma. Staré tvrdé rohlíky (nikoliv však plesnivé), vložíme do mixéru a rozmixujeme na prášek. Též to lze provádět ručně a to na ručním struhadle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petra šimůnkova

27. 5. 2012 09:41

děkuju vám , dneska naši jedou na výstavu a já mám dělat řízky. Brambory uvařím. Tak mi mamka našla tady ten recept a je podrobný pro mě. Děkuju moc. Držte mi palce ať se řizky povedou. Je mi 11 let

scottpa

24. 1. 2012 18:45

Ještě, že paní Blažena upřesnila jaké použít maso :-) Mohla by tu přidat ještě recept na králičí řízek :-D ten jí tu chybí.

Bahula Bahula

28. 9. 2011 20:37

tejaja: taky přidávám trochu oleje, naučila mě to babička a opravdu obal neodpadává:yes:

zizala zizala (moderátorka)

28. 9. 2011 20:03

tejaja: :-O tak to si musím někam zapsat a vyzkoušet. Mě taky mamka učila mléko nebo pivo:-8

vybusna vybusna

28. 9. 2011 19:58

no tejaja...a ja ako blbec s mliekom, co ma mamicka nenaucila tak sa nucim tu :-*

Eliza Eliza

28. 9. 2011 19:57

Bendiku, ono je to ve skutečnosti jednoduché...prostě existují lidé, jejichž charakter nechápu, a těm z nějakého důvodu (asi nespokojenosti s vlastním životem) vadí, že jsou ostatní v pohodě, komunikují spolu mile a slušně, přátelí se... Tak takové osoby to tu rády narušují, nejspíš proto, že nemají nic jiného na práci a baví je nasírat druhé. No a ostatní si to prostě nenechají líbit a taky proč, že?

lomačka

28. 9. 2011 19:56

ROCHNÍ se prase ,neboli vepř :-)):-)):-))
Alespoň se občas člověk zasměje:-)):-)):-))

Bendik

28. 9. 2011 19:37

Všimli jste si, že se tu poslední dobou stále častěji hádáte? Proč? Dříve to tak časté nebývalo. Hlavně když jsou ty vády opravdu o ničem.

tejaja tejaja

28. 9. 2011 18:54

Pokiaľ obaľujem niečo v trojobale, tak vajíčka nerozšľahávam s mliekom, ale s troškou oleja. Trojobal potom drží výborne a neodpadáva, ani keď rezne obalíte v predstihu. ;-)

rampepurda

23. 9. 2011 11:45

Teda tady na těch Topkách je vobčas i sranda:-)) Blažena tu piští jako malej harant, když mu seberou voblíbenou hračku :-D:-D

magdalenka magdalenka

23. 9. 2011 11:36

Blaženka, máš veľmi pekné motto v profile...:-D

blazena.blazkova

23. 9. 2011 10:58

Eliza:Tvého názoru si moc cením;-)

Eliza Eliza

22. 9. 2011 22:04

blazena.blazkova: Už to přeháníš:no:.
Jsi jeden velký mindrák, co neumí nic předvést, jen provokovat. Je jasné, že toužíš po takové reakci, kterou jsem právě zformulovala. Ale je to ubohé, čím se bavíš. Myslím, že nebudu jediná, komu je takových individuí, jako jsi ty, v podstatě líto.

blazena.blazkova

22. 9. 2011 21:46

Těžko si vybuduju pozici,když o smazání mých receptů rozhoduje nepřejícná a nafoukaná ženská.

toprecepty.cz toprecepty.cz

22. 9. 2011 15:59

blazena.blazkova: Nezodpovědný? Naopak zodpovídám za obsah Topreceptů. Jelikož nerozumím receptům a vaření, dám na rady našich zkušených uživatelů. Pokud Vy si na Topreceptech vybudujete pozici, kterou má u nás Zizala, Maris, Cathleen, Merylas a další, pokud mi napíšete, že některý recept není v pořádku, určitě to zvážím, stejně jako jsem to udělal u Vašich receptů.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový řízek veprove rizky řízek vepřový řízek recept jak správně usmažit vepřový řízek rizky veprove vepřový řízek-recept veprove rizky jinak vepřové řízky recept jaké maso na řízky vepřové řízky recepty řízek vepřový jaké vepřové maso na řízky jaké maso na vepřové řízky řízek recept recept na vepřové řizky recept veprovy rizek vepřový řízek jinak recept na vepřový řízek vepřovi rizek

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Vepřový řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pXYX