Aljašská treska s citronovo-máslovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 895 kJ / 3 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,37 g |
Tuky | 294,72 g |
Vláknina | 5,84 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 65,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Fotečky jsou dělané při denním světle i večerním, takže jsou někde světlejší, někde tmavší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2017 09:08
7. 12. 2014 12:36
26. 4. 2014 15:45
26. 3. 2014 16:07
26. 3. 2014 16:03
23. 3. 2014 21:54
23. 3. 2014 12:19
16. 3. 2014 17:57
16. 3. 2014 14:44
22. 2. 2014 16:12
16. 1. 2014 22:15
23. 2. 2013 21:52
18. 2. 2012 17:05
18. 2. 2012 13:58
16. 11. 2011 20:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 14 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 5 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 5 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 9 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Agatha Christie: Slavná spisovatelka ráda jedla, šlehačku konzumovala po litrech a na velikost porcí musel dohlížet komorník
Alkohol v těstě, v koláčích a ve sladkých krémech: Mohou takový moučník konzumovat i děti?
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Další recepty
Tématické fráze: treska recept aljašská treska recepty aljašská treska recept aljašská treska recepty aljašská treska treska s omáčkou recept na aljašskou tresku recept aljasska treska jak připravit tresku jak upravit tresku recepty na tresku jak připravit aljašskou tresku morska treska recept treska na pánvi aljasska treska je dobrá recepty na aljasskou tresku recepty z tresky recept na tresku treska recepty jak upravit aljašskou tresku
Suroviny: treska aljašská, sůl mořská, pepř bílý mletý, kmín celý, olej olivový, máslo, mouka hladká, citron, cibule šalotka, víno bílé, smetana, vývar zeleninový, sůl, pepř bílý mletý, hořčice francouzská, kurkuma, brambory
Aljašská treska s citronovo-máslovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8B7o
24 názorů