Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na jablku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1500 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 60 min

1500 min (1440 min příprava + 60 min tepelná úprava)

15. 11. 2011 21:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 186 kJ / 1 239 kcal
Bílkoviny9,50 g
Tuky96,49 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle byla má premiéra z jehněčího masa. Pročetla jsem na internetu hodně receptů a z každého jsem použila nějakou surovinu. Ve finále před dopečením ve šťávě něco chybělo, tak jsem vylepšila jablkem a závěrečná chuť ještě po přidání másla byla opravdu velice jemná a pikantní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

15. 11. 2011 21:15

Aninko, koukám, že už jsi jehněčí vyzkoušela a bude dóóóst dobrý, protože recept je bezvadnej-ale jestlipak víš, že jsi ho napsala 2x:-))v postupu i v poznámce, tak nevím, jak si to myslela:-? Ode mne máš 2.bod:yes:

1974andrea 1974andrea

15. 11. 2011 21:09

Jehněčí jsem měla naposledy na Velikonoce a pak na dovče v Řecku v létě. Ale dala bych si, to tvoje vypadá velice chutně:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí na jablkach rozpečená jablka jak připravit jehněčí maso jehněčí po řecku jehněčí pečeně na jablkách jak nejlépe připravit jehněčí jehněčí noha recept jehněčí hřbet noha jak připravit jehněčí hřbet jehneci noha recepty jehněčí kýta po řecku jak připravit jehněčí pečeni pečeme jehněčí nohu pečené jehněčí na jablkách recept jehněčí jehněčí jehněčí recepty jehneci platky na jablkach jehneci pecena noha rozpecena na jablka

Suroviny: maso jehněčí, jablko, máslo, víno červené, olej olivový, omáčka sojová, pepř mletý, kůra citronová, šťáva citronová, česnek, rozmarýn čerstvý, levandule

TopRecepty.cz

Jehněčí na jablku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7W7A