Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 414 kJ / 1 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,35 g |
Tuky | 100,84 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 76,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 29 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 47 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně v horkém popelu: Maso ve slovenské specialitě zůstane báječně šťavnaté a brambory neuvěřitelně lahodné
Ženy v rámci hubnutí jedí málo, překvapuje odborník na výživu Pavel Suchánek. Chce to hlavně přidat bílkoviny, radí
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: vepřová žebra s limetkou marinování žeber marinovaná žebra-recept zázvorový džem marinovanazebra žebra z divočáka recept vepřová žebra s limetkou recept marynovana zebra pomerančovo zázvorový džem marmeláda se zázvorem na žebra marinovaná marinovana veprova zebra marinovaná hovězí žebra telecí žebra recepty žebra z divocaka teleci zebra recept pomerančovo-zázvorová marmeláda kančí žebra pečená marino pečené kančí žebro teleci zebra
Suroviny: žebra vepřová, sůl, marmeláda pomerančovo - zázvorová, omáčka sojová, olej, paprika sušená sladká, česnek, pivo černé
Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5GR
31 názorů