Kuřecí kousky v růžičkové kapustě
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 6 419 kJ / 1 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,28 g |
Tuky | 86,79 g |
Vláknina | 62,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 135,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jelikož je můj recept skoro stejný, jako od Cathleen, jen se liší v druhu masa a šťávě, tak jsem u ní byla na radu, mohu-li ho dát jako další rcp. Ještě mi se smíchem poradila, abych připsala, že je teď “růžokapusta“ v kurzu a má své období:-)Měla pravdu, manžel mi včera z Kaufu přivezl 2 kg a já se jí postupně takto zbavuji:-) a Cathleen tímto děkuji:-)!
Kdo by chtěl mít toto jídlo úplně z jednoho hrnce, může zároveň s kapustou přidat na kostky nakrájené brambory, zalít šťávou a vše 15 minut povařit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2011 20:56
6. 11. 2011 20:03
6. 11. 2011 19:59
6. 11. 2011 19:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 24 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 34 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 38 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: růžičková kapusta recepty kuřecí v kapustě kuřecí na kapustě kuřeci maso v kapustě kuře na růžičkové kapustě recepty z růžičkové kapusty jak dlouho se vaří růžičková kapusta ružickova ruzickova kapusta s kuřecím masem růžičková kapusta doba vaření kuřecí s růžičkovou kapustou recepty s růžičkovou kapustou růžičková kapusta s kuřetem jak dlouho varit ruzickovou kapustu vaření ruzickova kapusta kureci prsa s ruzickovou kapustou růžičková kapusta jak dlouho varit růžičková kapusta recept ružickova kapusta kuře s růžičkovou kapustou
Suroviny: kuře čtvrtky, slanina, kapusta růžičková, cibule, česnek, šťáva k drůbeži, pepř mletý
Kuřecí kousky v růžičkové kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3KrM
19 názorů