Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruščák (valašský frgál s hruškovými povidly )

Díky dozlatova upečenému tenkému těstu s bohatou náplní jsou kynuté valašské frgály oblíbeným moučníkem. Vyzkoušejte je upéct s výbornou hruškovou náplní ovoněnou badyánem a skořicí, posypte je drobenkou a pokapejte máslem a rumem.

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 65 min Doba tepelné úpravy: 30 min

95 min (65 min příprava + 30 min tepelná úprava)

6. 11. 2011 19:01

Suroviny pro 4 kusy

4 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 294 kJ / 3 416 kcal
Bílkoviny72,74 g
Tuky128,35 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 954 mg
Sodík 513 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy485,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenullinka Zdenullinka

6. 11. 2011 19:19

rajka: Menší překlep... dcl,díky za upozornění. :-)

rajka

6. 11. 2011 19:13

není toho mlíka moc???

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2011 19:08

rebeka: Jééé, to je krááása! Já dělala ten Jendův, podobný a neměl chybu, stejně, jako tady ten!! Zdeni, super!:-p:yes:

rebeka rebeka

6. 11. 2011 19:04

tak má správně vypadat pravý valašský frgál:yes::yes::yes: tenké těsto, navrch hrušky..paráda:yes::yes::-K:-K:-K
jako Valaška, nemůžu jinak, než dát bod..ale dala bych ho i kdybych byla např. z Aše:-8:-D:-D:yes::yes:
máš je luxusní:yes::yes::yes:;-):-K:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: valašsky frgal recept valašký frgál těsto na frgál recept na valašský frgál nejlepši frgal recept frgál na plech povidlový frgál frgál recept recept frgál recept moravský frgál recept na moravské frgále metýnka s povidly pravý valašský frgál recept recept na frgal koláč s hruškovými povidly hruščák koláč z hruškových povidel kynutá metynka hruškáče hruskovy frfal

Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, máslo, sůl, kůra citronová, mléko, droždí sušené, povidla hrušková, badyán, skořice, rum, drobenka, máslo, rum

TopRecepty.cz

Hruščák (valašský frgál s hruškovými povidly )

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZmGJ