Hruščák (valašský frgál s hruškovými povidly )
Díky dozlatova upečenému tenkému těstu s bohatou náplní jsou kynuté valašské frgály oblíbeným moučníkem. Vyzkoušejte je upéct s výbornou hruškovou náplní ovoněnou badyánem a skořicí, posypte je drobenkou a pokapejte máslem a rumem.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 14 294 kJ / 3 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,74 g |
Tuky | 128,35 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 954 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 485,08 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2011 16:55
7. 11. 2011 16:51
7. 11. 2011 15:00
7. 11. 2011 09:13
7. 11. 2011 07:13
6. 11. 2011 21:30
6. 11. 2011 21:24
6. 11. 2011 20:56
6. 11. 2011 20:36
6. 11. 2011 20:31
6. 11. 2011 20:00
6. 11. 2011 19:26
6. 11. 2011 19:24
6. 11. 2011 19:21
6. 11. 2011 19:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Banana split
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 18 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 19 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 36 minutami
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 1 hodinou
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 1 hodinou
Pudink s piškůtky
Merylas uvařila před 1 hodinou
Kinder Paradiso
Babu1 uvařil před 1 hodinou
Bezkonkurenční králík
Michak uvařila před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
broucekSylva uvařila před 2 hodinami
Vepřová kotleta - rychlá
bertidlo uvařila před 2 hodinami
Domácí houskový knedlík
Karoli uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trvanlivá domácí povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Umíte je uvařit téměř bez práce a bez míchání?
Jak připravit drobenku? Každá kuchařka má svůj oblíbený recept, stačí si vybrat
Sezónu hrušek je třeba využít na maximum. Malým dětem zavaříme pyré, větším zkusíme dát kombinaci s pečeným masem
Další recepty
Tématické fráze: valašsky frgal recept valašký frgál těsto na frgál recept na valašský frgál nejlepši frgal recept frgál na plech povidlový frgál frgál recept recept frgál recept moravský frgál recept na moravské frgále metýnka s povidly pravý valašský frgál recept recept na frgal koláč s hruškovými povidly hruščák koláč z hruškových povidel kynutá metynka hruškáče hruskovy frfal
Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, máslo, sůl, kůra citronová, mléko, droždí sušené, povidla hrušková, badyán, skořice, rum, drobenka, máslo, rum
Hruščák (valašský frgál s hruškovými povidly )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmGJ
34 názorů