Rychlý medovník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 622 kJ / 3 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,04 g |
Tuky | 65,62 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 603,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2011 11:20
Tak Kokosko....šup a přidej další super recepty...teď by se hodilo něco k Vánocům
8. 11. 2011 18:15
Šárko jsem rád že se ti recept zamlouvá i já mám tento medovník moc rád
8. 11. 2011 08:20
Tak jsem ho včera udělala a je opravdu vynikající. Kokosce díky za super recept. Dala jsem to do dortové formy. Šel krásně rozpůlit a nedrolí se. Těsto je krásně vláčné. Akorát jsem dala více medu a pekla cca 50 min na 150min.
7. 11. 2011 08:48
tak něco takového už dlouho hledámurčitě vyzkouším
6. 11. 2011 23:40
6. 11. 2011 17:02
Skusím
6. 11. 2011 16:31
Kokoska:děkuju..teď už rozumím a Šárka má dobrý nápad, dát to do dortové formy, zkusím to
6. 11. 2011 16:18
Super je ho udělat do kulaté dortové formy, rozpůlit a vyplnit krémem. Zbytkem krému potřít vrchní díl a posypat strouhanými ořechy. Salka většinou hodně zbyde, takže i po okrajích.
6. 11. 2011 15:43
+5
6. 11. 2011 15:28
je tam med a dost cukru,musí se to péct pomalu,aby nezčernal,ale jen zhnědldo 150°C zvětšuje objem,při 200°C hnědne
6. 11. 2011 15:15
Vypadá to moc dobře,vyzkouším
6. 11. 2011 14:46
6. 11. 2011 14:42
rebeka:rebi, autorka píše o zvětšení objemu a pak teplotu zvýšit, podle mě by se tedy tou vyšší teplotou asi objem nezvyšil, protože by se to zapeklo a asi by se to mohlo "sbrousit", ale to je jen můj názor podle popisu.
Jinak se mi to taky líbí
Jinak se mi to taky líbí
6. 11. 2011 14:40
recept se mi líbí a asi ho brzy upeču
jenom mi není jasné to pečení..napřed 150 st a pak přidat
já to většinou dělám naopak
ono to má nějaký spešl význam tady
jenom mi není jasné to pečení..napřed 150 st a pak přidat
já to většinou dělám naopak
ono to má nějaký spešl význam tady
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 8 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 56 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Od podzimu do jara se v obchodech objevuje ředkev. Je to výborná i zdravá zelenina, ale ne každý ji zná a používá
Další recepty
Tématické fráze: rychlý medovník rychlý medovník recept recept na rychlý medovník rychlí medovník na plech medovník na plech jednoduchý medovník na plech rychlí medovník rychlý medovník na plech medovník recept na plech korpus na medovník rychlý recept na medovník medovník rychlý medovník recept medovnik vánoční medovník na plech rychlomedovník recept medovník na plech recept na rychli medovnik medovník rychlý recept jednoduchý medovník
Suroviny: skořice mletá, vejce, mouka hladká, cukr krupice, olej, smetana kysaná, soda jedlá, med, mléko kondenzované, máslo, oříšky
Rychlý medovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V02M
14 názorů