Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní jelení ragů

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

2. 11. 2011 18:15

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie11 062 kJ / 2 644 kcal
Bílkoviny207,96 g
Tuky191,54 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 3,92 g
Sůl9,80 g
Sacharidy18,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

2. 11. 2011 18:37

Colombo65: Otíku, tak ty nejen chodíš na ryby, ale i na jeleny jo:-O:-? Kruciš, ale máš to bezvadný, nezbylo-taková dobrůtka asi ne, já vím:-( Tak máš aspoň 4.bod:yes:

Colombo65 Colombo65

2. 11. 2011 18:24

... něco jsem zahlédl v lese :-D:-D:-D

suslajda suslajda

2. 11. 2011 18:19

:yes:pěkný receptík jen divočina není:-*

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:19

Krásné je to Otto, chyběl jsi zde moc, a toto je k nakousnutí hned:-K;-):-O:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 11. 2011 18:18

Nádhera, Otto;-):yes::yes::yes:

rene.

2. 11. 2011 18:16

Tečou mi sliny, ale kde vzít toho jelena:-?;-(

savlinka savlinka

2. 11. 2011 18:16

:yes::yes::yes:kde mám já:-?Vydapá to úžasně:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jelení maso recepty jak naložit jelení maso recepty jelení maso jelenní ragů jelení ragú na víně recept na jelení maso marináda na jelení maso jelení maso recept jelení maso recepty na jelení maso recepty ragů naložení jeleního masa ragů z divočiny jeleníragů ragů z jeleního masa jelení kousky daněla recepty daněla recept jelení ragů na zelenině ragů recepty jelení maso

Suroviny: plec jelení, cibule, mrkev, špek uzený, sůl, mouka hladká, máslo, jalovec, bobkový list, pepř černý, sůl hrubá, olej

TopRecepty.cz

Podzimní jelení ragů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6zVl