Podzimní jelení ragů
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 11 062 kJ / 2 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,96 g |
Tuky | 191,54 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 1. 2023 08:03
Přidala jsem k mrkvi ještě dvě čerstvá rajčata a bylo vynikající 👍
26. 2. 2020 13:48
Tak dnes jsem dělala a opravdu dobré. Naloženo jsem měla 2 dny, jen jsem vše z úspory času uvrhla do tlakového hrnce. Zahušťovala jsem, po přepasírování, jíškou (máslo+ mouka) a na konci jsem teda nedávala mrkev, jen jsem ji nechala vyvařit. Rodinka vařenou mrkev nemusí....Přílohu jsem udělala bramborovou kaši, kvůli dětem. Tříleťák snědl velký talíř, přítel si malinko dopepří, omáčka je jemňejší...Všem nám chutná . Díky za super recept...
28. 12. 2013 20:24
Opravdu jsem to udelala, doporucuji, je to vynikajici.
3. 11. 2011 14:36
Posílám bodík a budu se těšit až seženu masíčko
3. 11. 2011 11:05
no, tak opět polknu a nechám si zajít chuť už nemám ani kance a jelena no toho už jsme neměli hodně let - ale asi bude inprovizace - mix hovězího a vepřového - schválně, jestli to moji strávníci poznají
3. 11. 2011 06:04
hmmmmmmmmmmmmmmmmm
2. 11. 2011 22:36
Krásný recept+11A omáčka je parádní
2. 11. 2011 18:37
Ha, další lovec jelenů, ještě, že máme zdroj, viď Otíku. Já ho dojídala ještě dnes a ty už s novým receptem
2. 11. 2011 18:25
krása a určitě i+9
2. 11. 2011 18:21
Hm mám slíbeného srnce
2. 11. 2011 18:19
Colombo65:parádní recept+8
2. 11. 2011 18:16
tohle joooo
2. 11. 2011 18:16
2. 11. 2011 18:12
Fotka i recept vypadají krásně, ale jak uvařit jelení ragů bez jelena ?
2. 11. 2011 18:10
mám v mrazáku kýtu z daněly
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 9 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 19 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 23 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jelení maso recepty jak naložit jelení maso recepty jelení maso jelenní ragů jelení ragú na víně recept na jelení maso marináda na jelení maso jelení maso recept jelení maso recepty na jelení maso recepty ragů naložení jeleního masa ragů z divočiny jeleníragů ragů z jeleního masa jelení kousky daněla recepty daněla recept jelení ragů na zelenině ragů recepty jelení maso
Suroviny: plec jelení, cibule, mrkev, špek uzený, sůl, mouka hladká, máslo, jalovec, bobkový list, pepř černý, sůl hrubá, olej
Podzimní jelení ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6zVl
22 názorů