Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 11. 2011 15:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 250 kJ / 2 450 kcal
Bílkoviny69,38 g
Tuky53,39 g
Vláknina27,95 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy408,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chleba moc příjemně voní slunečnicí, má křupavou kůrku a na řezu je tmavý a strakatý semínky.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

12. 12. 2012 11:51

Irrena::-)díky:-*

Irrena Irrena

12. 12. 2012 11:47

Pro velký úspěch dnes znovu upečen:yes::yes::yes:

cathleen cathleen

29. 2. 2012 10:39

ferda30::-8 jsem ráda, že chutná, díky za pochvalu:-K

ferda30

28. 2. 2012 18:06

Upečeno a z poloviny i snědeno:-)):-p:-p Výborný chlebík! Akorát se mi taky rozjel do stran v troubě. Jen zespodu mi to nejde, tak zkusím mřížku úplně dolů:-? Ale na chuť to vliv nemělo a je ňamňózní:yes: Jméno Cathleen je zárukou úspěchu;-):-K

Irrena Irrena

24. 2. 2012 21:00

Právě upečen znovu:yes::yes::yes:

bystrouska

25. 1. 2012 18:02

Chlebík byl výborný:yes:, dávám bod:-K

cathleen cathleen

18. 1. 2012 13:15

Irrena::-O Iri, ale mně se zdá ten tvůj bochník krásný...nekecám!:-K:yes:

Irrena Irrena

18. 1. 2012 11:51

Cathleen děkuji za rady;-)Ale u mně je problém, že už se mi rozleze do stran při kynutí, ne až v troubě:-(Při míchání mám těsto tuhé že vrtulky mají co dělat a po vykynutí v pečce je až moc řídké, pořád mám pocit že ta moje pečka moc ohřívá při kynutí:-//Nicméně chlebík je výborný a přece jen přidám fotku;-)
Navrchu jsem ho moc nařízla, příště se polepším:-8

cathleen cathleen

15. 1. 2012 16:58

rebeka::-D:-D:-Ddík za pomachrování:yes: Třeba Irča dostane chuť zkusit to znovu ;-)

rebeka rebeka

15. 1. 2012 16:56

cathleen: já zdaleka nejsem tak zkušená pekařka jako ty, ale myslím, si, že máš s tou troubou pravdu..já totiž kynuté těsto( po zkušenostech) dávám jen na dolní ohřev a ne na oba-dolní+horní..pak krásně vyběhne nahoru:yes:
tak..pomachrovala jsem:-8:-D:-D a zase mizím:-8:-D;-)
pečení ZDAR:-!:yes::-D

cathleen cathleen

15. 1. 2012 16:49

Irrena: Iri, zkoušelas výšit teplotu v troubě při předehřívání? Víš, nahřát ji na víc stupňů a pak teprve do ní všupnout chleba;-)On se většinou rozjede, když má při pečení malou teplotu - nekyne nahoru, ale do stran....

Irrena Irrena

14. 1. 2012 12:11

Už se peče, aly myslím že se s ním chlubit nebudu:-8Mně se vždycky rozleze do široka a ne nahoru:-8Přitom jsem měla dost tuhé těsto, ale já mám pocit že ta moje pekárna moc ohřívá při kynutí:-(

Šárka

13. 1. 2012 07:30

cathellen: sladká a chleba je dnes (třetí den) naprosto chuťově úžasný.

cathleen cathleen

12. 1. 2012 11:19

Šári :-D s tou smetanou to muselo být fakt dobré......byla sladká nebo kysaná?

Šárka

12. 1. 2012 09:11

Obrovská chvála :-! Pekla jsem včera,místo podmáslí,které jsem němala, jsem použila smetanu,vynechala cukr a chléb je naprosto dokonalý.Nádherně nakynul,úžasně provoněl celý byt a nebesky chutná !!!

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: slunečnicovy chleb slunečnicový domácí chléb z pekárny recept na celozrnný tmavý chleba slunečnicový chléb recept domácí slunečnicový chléb slunečnicový chléb z domácí pekárny domácí slunečnicový chléb v troubě slunečnicovy chleba z pekarny slunecnicovy chleb z pekarny recept na slunečnicový chleba slunečnicový chleba recept tmavý chleba z domácí pekárny recepty slunečnicový domácí chléb tmavý chléb z domácí pekárny domaci slunecnicovy chleba chleb z podmasli chleb s podmaslim recepty na domácí tmavý chléb chleba s podmáslím slunečnicový domácí chleba

Suroviny: voda, podmáslí, olej, semínka slunečnicová, sůl, cukr, mouka žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4YKn