Zapečené lososové lasagne
Suroviny
Porce: Plný pekáček
Nutriční hodnoty
Energie | 23 713 kJ / 5 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,43 g |
Tuky | 332,47 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 460,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lososa je možné i pomlít na masovém strojku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 10. 2011 22:17
Děkuji
29. 10. 2011 20:50
+
29. 10. 2011 20:05
Eliza: také jsem to nikdy nedělala,ale sýry asi jdou tam různé,jak píšeš, ale je to prima a dobré, také bych dala i jiné sýry, zkusit se má vše díky
29. 10. 2011 19:59
magdalenka: jak je psáno v rcp,podle něj jsem to vše dělala, lososa jsem si pokrájela/dá se i umlít/,dala jsem tomatovou omáčku, lososa a dál vše,jak je uvedeno,dělala jsem poprvé podle rcp. nedělala jsem ještě nikdy, vše podle kalendáře a vše dopadlo prima
29. 10. 2011 19:55
maris: Rcp. jsem dělala podle kuchařky z kalendáře r.2012, vše, jak je v receptíku uvedeno, nic jsem neměnila,ale gramáž a vše si uděláš asi podle sebe,jak potřebuješ a jsi zvyklá
29. 10. 2011 19:54
Jana Remkova: myslím Jani jen, že jsem si zadala název toho mého rcp. do vyhledávače a ono se nic neukázalo a jak si tám zadáš celý pak svůj recepta vše odklepneš, je tam pak dole najednou recept "lasagne lososa" i když při vyhledání nebyl??
29. 10. 2011 19:28
Hezký recept+7
29. 10. 2011 19:24
maris:máš pravdu, kocka masla je u nás 250 g, tak keď si ju tam skoro celú predstavím...
Mne aj 100 ml oleja pripadá v tomto prípade veľa. (Napriek tomu, že každý si môže dať koľko uzná za vhodné...)
Mne aj 100 ml oleja pripadá v tomto prípade veľa. (Napriek tomu, že každý si môže dať koľko uzná za vhodné...)
29. 10. 2011 19:11
Když dělám bešamel, dávám jen cca 50 g másla / na 1/2 litru mléka /. 200 g mně připadá moc.
29. 10. 2011 18:15
Oblíbené jídlo mojí dcery. Posílám bod. Já ty filety lososa nijak nedrtím, nemelu ani drobně nekrájím - pouze rozkrájím filety na tenčí plátky a udělám z nich dvě prostřední vrstvy. Zatím jsem používala jen čedar nebo peccorino, ale mozzarella je zajímavá obměna.
29. 10. 2011 15:52
Ahoj, mne z rec. nie je jasné, ako upravuješ samotné mäso z lososa - kedy a ako ho pridávaš do ktorej omáčky... Dík.
Ivi a ešte som dala do vyhľadávača losos a lasagn, zaškrtla recepty i suroviny a vyhodilo mi to obidva recepty...tvoj i ten od papričky...
Ivi a ešte som dala do vyhľadávača losos a lasagn, zaškrtla recepty i suroviny a vyhodilo mi to obidva recepty...tvoj i ten od papričky...
29. 10. 2011 15:43
varilamyskakasicku: můžeš mi to napsat..tak nějak česky, Ivo? Já ti vůbec nerozumím.. "ty omáčky,je zde rcp. docela dole i lehčí varianta, asi i je za chvíli, divné,smajlikže to nic nehlásí, jak tam dáš název? I když je zcela jiný,ale je to moc dobré,za tu práci to stálo i za odreagovánísmajliksmajliksmajlik"..
29. 10. 2011 14:49
Jana Remkova: díky, dělala jsem to také Jani poprvé,ale moc chutnalo, jen jsem si udělala dost asi složité ty omáčky,je zde rcp. docela dole i lehčí varianta, asi i je za chvíli, divné,že to nic nehlásí, jak tam dáš název? I když je zcela jiný,ale je to moc dobré,za tu práci to stálo i za odreagování
29. 10. 2011 10:20
spagetka: jo, jsem nemocná,ale spím denně do 12.00 hod, cca 10 hodek denně, pak podle toho jdu spát, ale kdybych nic nedělala, tak asi víš,víte,jak byćh dopadla,sedet a myslet jen na vše, to nejde, manžel dělá vše, já jen uvařím, upeču v klídku, dám to sem a pak relax,ale jste hodní
29. 10. 2011 08:36
Já doufám, že už je ti lépe a vím, že u vaření vlastně odpočíváš. Tohle je moc hezké. Já jsem ještě ty lasagne nikdy nezkoušela a je to škoda, prý je to moc dobré. Ale losos..to je docela finanční nálož, že?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 45 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 51 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Zapékané těstoviny - jednoduché a rychlé jídlo, které snadno připravíme na mnoho variant. Jaké jsou nejoblíbenější recepty
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: lososove lasane recepty losos lasagne losos s bešamelem lasagne s lososem lososová omáčka lososove lasange zapečené lasagne losos lasagne lasagne recept losos lasagne z lososa lososové lasagne se špenátem lasagne losos zapečena lososova mísa recept recepta z lososa zapečený losos s bešamelem lososove lasagne brokolica losos s lasagnemi lasagne s filety recept lasagne losos jak se dělá losos
Suroviny: losos, těstoviny lasagne, rajče sterilované, cibule, mléko, olej, máslo, sýr mozzarella, mouka hladká, bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl, pepř bílý
Zapečené lososové lasagne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Wp
18 názorů