Šumavské řízky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 297 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,55 g |
Tuky | 17,58 g |
Vláknina | 17,86 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 168,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2011 15:43
28. 10. 2011 15:38
28. 10. 2011 15:37
28. 10. 2011 00:38
27. 10. 2011 21:15
27. 10. 2011 19:10
27. 10. 2011 19:08
27. 10. 2011 18:50
27. 10. 2011 18:38
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 41 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 54 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 56 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: šumavský řízek sumavsky platek šumavské recepty šumavský bramborák šumavský pekáček-recept šumavský řízek recept vepřové řízky z trouby šumavský vepřový plátek kaplická cmunda recept šumavsk řízek řízek šumava šumavský vepřový řízek ondráš s uzeným šumavská kuřecí kapsa kuřecí šumavský plátek šumavská krkovička recept na šumavský plátek řízek po kaplicku šumavské uzené šumavský ondráš
Suroviny: brambory, mouka hladká, krkovice uzená, pepř mletý, majoránka, česnek, vejce, sůl, olej
Šumavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR21
9 názorů