Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená plec s hlávkovým zelím

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

22. 10. 2011 12:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 477 kJ / 1 548 kcal
Bílkoviny181,14 g
Tuky36,44 g
Vláknina58,28 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 765 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy97,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme podávat s knedlíky, rýží, brambory nebo těstovinami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 10. 2011 16:42

V krásném receptíku:-Kmoc príma suroviny:-p+7:yes:Díky za tip:-)

1974andrea 1974andrea

22. 10. 2011 20:37

Moc vám všem děkuji:-K:-8

majda 2

22. 10. 2011 18:16

Všechno maso připravené na houbách,je pro mne výborné,mám ráda to houbové aroma.:-p:yes:

rebeka rebeka

22. 10. 2011 15:18

moc pěkné;-) že i chuťově bezchybné, o tom žádná:-):-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 10. 2011 14:09

:-p:-p:yes:

vseumel

22. 10. 2011 13:18

Tohle bude klasická česká výborná patlanina aneb CDD. My měli k obědu dýňovou polévku, ale klidně bych to vyměnila. :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso s hlávkovým zelím pečené maso s hlávkovým zelím maso s hlavkovym zelím duseneplecko z e zalim dušené maso se zelím vepřová plec s hlávkovým zelím vepřové s hlávkovým zelí vepřová plec se zelím dušená vepřová plec se zelím co k hlávkovému zelí dušené vepřové se zelím vepřové maso dušené se zelím recepty s hlávkovým zelím dušené maso s hlavkovým zelím mleté maso s hlávkovým zelím vepřové maso shlavkovym zelím veprove maso shlavkovym zeli vepřove s hlavkovym zelim dušené vepřové maso se zelím plec zelí

Suroviny: plec vepřová, zelí bílé, paprika čerstvá červená, celer, houby sušené, žampióny, cibule, omáčka sojová, paprika sušená sladká, kmín celý, pepř, vývar, sůl, olej

TopRecepty.cz

Dušená plec s hlávkovým zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O5qY