Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnka s pepřovou omáčkou a pečenými brambory

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 10. 2011 19:30

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie15 075 kJ / 3 603 kcal
Bílkoviny179,64 g
Tuky315,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 774 mg
Sodík 562 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy12,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poznámka: Je možné ještě přidat jednu nastrouhanou sladkokyselou okurku pro pikantnější chuť i barvu. Měla jsem málo zeleného pepře i nálevu a tak jsem musela improvizovat a přidala jsem tak to, co jsem měla doma- čtyřbarevný pepř. Jinak, příště bych rcp. dělala jen na zeleném pepři v nálevu. Nastrouhaná okurka dodá omáčce prima chuť. Manžel donesl kalendář na rok 2012 a inspiroval mne tam jeden recept, tak jsem si ho přizbůsobila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

19. 10. 2011 19:45

Báječné...:yes: Zítra budu také dělat hovězí, už se těším, mám na něm poslední dobou závislost...:-p

BILKOVAI BILKOVAI

19. 10. 2011 19:37

Ivanko, tak to je nádherný recept. Já mám totiž strááášněěě moc ráda pepřové omáčky a hovězí maso. Takže co to znamená?....Bodík a recept putuje do oblíbených:-K:yes:

ivulinka ivulinka

19. 10. 2011 19:35

Ivi, pěkně pikantní roštěnky:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí roštěná na pepři roštěná na zeleném pepři hovězí s pepřovou omáčkou pepřová omáčka na maso maso s pepřovou omáčkou hovezi rostenky na pepri roštenka roštěnka s bramborem roštena s bramborama rostenka na zelenem pepri roštěna na pepřové omačce roštěnky s bramborem omačky roštenka hovězí roštěnec na pepři roštěnky na zeleném pepři recept na pepřovou omáčku roštěná na zeleném pepři roštěnky s pečenými bramborami hovezi rostena na zelenem pepri vepřové napepři

Suroviny: roštěnec nízký, sůl, pepř celý, pepř zelený, hořčice, máslo, olej, mouka hladká, smetana, okurky sterilované, vývar, brambory, koření na americké brambory

TopRecepty.cz

Roštěnka s pepřovou omáčkou a pečenými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o66X