Pstruh po kanadsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 585 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,34 g |
Tuky | 33,10 g |
Vláknina | 3,62 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 14,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Kuchyně USA (upraveno)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2024 19:02
Čistě ryba při takové tapoltě bude hotova za 20 minut. Proto když pečeme spolu s bramborami musíme ty brambory krajet na tenší plátky. Jinak recept je výborný!
20. 3. 2022 11:32
1. 11. 2016 09:26
Recept mi nějak utekl a dnes dělám k obědu pstruhy, tak vyzkouším Elizin recept, vypadá moc dobře a už teď boduji
21. 10. 2011 22:18
rebeka: Rebi, jsi milá... I ostaním moc děkuji za komentáře a body. Nebudu tu vyťukávat Vaše jména, ale známe se a já si Vašeho názoru velmi vážím.
Brusinky jsou kompotované, se sušenými v kuchyni nemám zkušenost, jen jsem je kupovala svým milým jako doplňkový dáreček a co s nimi provedli, to už nevím.
Brusinky jsou kompotované, se sušenými v kuchyni nemám zkušenost, jen jsem je kupovala svým milým jako doplňkový dáreček a co s nimi provedli, to už nevím.
21. 10. 2011 07:40
Eli, krásné jako ostatně vždy od tebe
ty brusinky...jsou myšlené sušené nebo kompotované
ty brusinky...jsou myšlené sušené nebo kompotované
20. 10. 2011 09:26
určitě bude výborný za bodík a ty brusinky jsou sušené nebo kompotované ?
20. 10. 2011 05:34
Zajímavé složení surovin,recept se mi líbí+12
20. 10. 2011 04:26
doma mám v mrazáku tři pstruhy už se nestihly v létě ugrilovat,tak tohle je super inspirace
19. 10. 2011 21:57
Eli, moc krásná rybička
19. 10. 2011 21:39
Brusinky mám moc ráda, ale se pstruhem jsem je ještě nejedla. Ukládám a vyzkouším +
19. 10. 2011 21:03
Sretti, Evičko...děkuju za ohlasy.
19. 10. 2011 20:53
Krása+8
19. 10. 2011 19:22
úúúú pstroužek, ten já tuze ráád a tenhle zrovna volá..dej si mě, kousni si
19. 10. 2011 18:29
Děkuji moc za komentáře a za zájem. Jani, napsala jsem to neúplně..., jasně, že 5 minut nestačí, potom ještě tak dvacet... Promiň, už jsem to opravila, doplnila.
Jinak podle mě je to nazvané "po kanadsku" kvůli těm brusinkám - to je taková typická kanadská surovina.
Jinak podle mě je to nazvané "po kanadsku" kvůli těm brusinkám - to je taková typická kanadská surovina.
19. 10. 2011 18:19
Eli opravdu stačí 5minutje to supr rp a ráda ho vyzkouším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 17 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 57 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pstruh recept pstruh recepty recept na pstruha pstruh s brusinkami jak ugrilovat pstruha recept pstruh recepty na pstruha pstruh v kuchyni pstruh na brusinkach ryba po kanadsku pstruh-recepty pstruh z mrazaku pstruh brusinky recept na pstruhy kanadské brusinky recepty recept na ryby pstruzy pstruh s brusikami recepty na pstruhy recepty ze pstruha recepty pstruh
Suroviny: pstruh, brusinky, česnek, šťáva citronová, omáčka sojová, máslo, pepř čtyř barev, sůl, olej
Pstruh po kanadsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMMM
19 názorů