Briošky - šneky
Suroviny
Porce: 12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 14 272 kJ / 3 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,63 g |
Tuky | 22,62 g |
Vláknina | 25,77 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 690,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Těsto můžeme samozřemě dělat i bez pekárny, způsobem - omládek, pak přidat zbytek surovin a uhníst těsto. Po jeho vykynutí tvarovat....
Povídání o omládku a sladových výtažků je tady
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2011 15:16
Můžeš ho zkusit nahradit lžičkou medu, i když ten na kvasinky úplně stejné účinky nemá.Přesto i s medem omládek velice hezky kyne.
12. 10. 2011 15:13
12. 10. 2011 13:53
ty jsou luxusní
samozřejmě, že vyzkouším i něco jiného a třeba zrovna toto, to by si smlsl můj táta, ten má vánočku moc rád a ty píšeš, že je to takové v podstatě vánočkové těsto, že
12. 10. 2011 13:50
12. 10. 2011 13:49
12. 10. 2011 13:49
12. 10. 2011 13:47
12. 10. 2011 13:39
a stejný problém jako Merylas..nestíhám..jenom pořád ukládám
a že jsem tak smělá...to je spíš do sladka, že
jakože si na to asi nedám turisťák
12. 10. 2011 13:34
12. 10. 2011 13:30
12. 10. 2011 12:54
12. 10. 2011 12:25
12. 10. 2011 12:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 35 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: velikonoční briošky recept na sladké briošky briošky z domácí pekárny sladké briošky brijošky brioška z domácí pekárny briošky recept na briošky foto briošky briošky recept brioška sladka brioška recept briožky recept sladké briošky recept brijosky recept briošky recept domaci pekarna výtažek ze šneků briozky velikonoční briošky recept vynikající briošky
Suroviny: voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, voda, sůl, vejce, cukr, mouka hladká,
Briošky - šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51WY
28 názorů