Zapečená růžičková kapusta II
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s otrubovým toustem a nebo s celozrnným pečivem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2014 10:40
1. Ak je navrchu syr, tak po zapečení to nemôže vyzerať inak.
2. Mrazená zelenina obsahuje podstatne viac vitamínov a minerálov ako zelenina skladovaná v skladoch dlhé mesiace, ktoré sa plnia plynom, aby tá zelenina vyzerala aj po polroku ako čerstvo vybraná zo zeme.
3. Zelenina síce chutná aj surová, to je pravda, ale nemožno vždy jesť len surovú zeleninu. Varené jedlo ješ iba mäso?!?
4. S tým povarením súhlasím. Mrazenú zeleninu nikdy nerozmrazujem ( nič mrazené sa nemá najprv rozmrazovať ), ale používam tak ako je, teda zmrazenú. Orestovať cibuľu pre lepšiu chuť nie je problém.
4. 2. 2014 10:07
za druhé. všechno mražené.
Zelenina je jedna z mála věcí která chutná i syrová.
o to víc je to špatně první zamrazit a pak povařit a pak natlačit HMOTU.
dal bych 4- ( a to jenom kvuli tomu, že je tam zelenina)
13. 10. 2011 19:34
12. 10. 2011 11:34
11. 10. 2011 12:50
11. 10. 2011 09:11
10. 10. 2011 22:20
10. 10. 2011 19:12
určitě jakoukoliv zeleninu :) můžeš použít jakoukoliv kde je mrkev, celer, petržel :D jen tahle je nakrájená na proužky
10. 10. 2011 18:00
10. 10. 2011 14:00
10. 10. 2011 14:00
Mňam!Děláš mi chutě!
10. 10. 2011 13:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 18 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 18 minutami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 25 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zapečený camembert je rychlá dobrota skoro bez práce. Videonávod vám ukáže postup
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Jak zapéct palačinky s tvarohem. Udělejte z oblíbených palačinek ještě luxusnější dobrotu
Další recepty
Tématické fráze: růžičková kapusta recepty zapečená růžičková kapusta růžičková kapusta zapečená růžičková kapusta zapečená růžičková kapusta recepty růžičková kapusta recept růžičková kapusta co obsahuje zapečená růžičková kapusta recept zapečené růžičkové kapusty zapečená kapusta ružičková kapusta a zdraví recept na růžičkovou kapustu mrazena ruzickova kapusta růžičková kapusta dietní recepty růžičková kapusta dietní recept recepty z ružičkové kapusty růžičková kapusta top recepty růžičková kapusta-recepty ruzickova kapusta mrazena co z růžičkové kapusty
Suroviny: kapusta růžičková, směs zeleninová mražená, cibule, česnek, sýr, olej, sůl, pepř
Zapečená růžičková kapusta II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMER
12 názorů