Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 11 311 kJ / 2 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 340,73 g |
Tuky | 145,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Velmi voňavá, ale chutná úprava hovězího masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2011 19:59
13. 10. 2011 18:08
9. 10. 2011 18:13
9. 10. 2011 13:21
Ano, opravdu hodně voňavé a výborné
9. 10. 2011 13:13
9. 10. 2011 12:47
9. 10. 2011 08:27
8. 10. 2011 22:19
8. 10. 2011 21:59
Otto, u tvých fotek mám někdy pocit, že by to chtělo se rovnou zakousnout a zcela necivilizovaně jen trhnout hlavou...
8. 10. 2011 21:56
8. 10. 2011 21:51
8. 10. 2011 20:05
8. 10. 2011 19:48
8. 10. 2011 18:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 47 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na rozmarýnu hovězí maso na šalvěji maso na salveji hovězí maso na rozmarýnu hovězí pečeně na rozmarýnu bylina podobná rozmarýnu hovězí špalík rozmarýn k masu hovězí na hovězí plátky na šalvěj salvej pod maso hovezi licka na salveji upravá hoveziho masa hovězí plátek na šalvěji hovězí maso šalvěj hovězí kostky na na šalvěji hovězí pečeně na rozmarýnu a česneku apetit hovězí na rozmarýn recept na úpravu masa hovězího - osobuco hiovězí na šalvěji
Suroviny: maso hovězí, šalvěj čerstvá, rozmarýn čerstvý, cibule, slanina uzená, špek uzený, olej, sůl, mouka hladká, máslo
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
14 názorů