Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné žampiony ve šťavnatém lůžku

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

6. 8. 2011 11:02

Suroviny

Porce: 3-4 porce(podle velikosti žampionů)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 019 kJ / 2 394 kcal
Bílkoviny87,66 g
Tuky216,49 g
Vláknina4,56 g
Cholesterol 430 mg
Sodík 8,98 g
Sůl22,57 g
Sacharidy22,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na trhu měli nádherně veliké žampiony, kterým nešlo odolat a takto upravené nám velice chutnaly.Šťávu jsem nezahušťovala,nechala jsem přírodní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

6. 8. 2011 11:36

Aničko, moc hezky vypadající recept a protože plněné žampióny taky dělám, byť třeba s jinou nádivkou, tak dobře vím, jak je to výborné;-) Dávám ti 4.bod:yes:

Sodovka Sodovka

6. 8. 2011 11:36

Aničko, je to stejný recept jak děláš ty.:-)) Jenom kloboučky žampionů jsou obalené slaninou dokola- jako soudeček (vršek je volný). A před dopečením se vršek žampionů posype voňavou, slaninkovou strohankou, která udělá kůrčičku.:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 8. 2011 11:33

:-)Holky díky:-K:-K
Sodovko-to teda bude také moc príma dobrůtka,co jsi popsala:-pa určitě bude stát za vyzkoušení:yes::-p

Sodovka Sodovka

6. 8. 2011 11:29

Dělám podobně žampiony, jenom anglickou nebo vahalovou slaninu nedávám do kříže, ale obaluji jenom boky hlaviček žampionů (vypadá to jako soudek). :-)) Hlavičky plním sýrem jak je uvedeno v receptu. Asi 15 minut před dopečením vršek žampionů – to je sýrovou náplň posypu voňavou, slaninovou strouhankou = na pánvičce vyškvařím nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, na které pak orestuji strouhanku. Tak získáme neuvěřitelně voňavou strouhankovou posýpku, kterou žampióny (asi 15 minut před dokončním)zasypeme a v troubě dopečemě.:-p
Aničko, posílám první bodík a tvůj receptík vřele doporučuji vyzkoušet. :-)) :-p :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 8. 2011 11:27

Hezké Aničko, prima zase krásný rcp. moc hezké,koukni se na mé žloutkové tak trochu dia řezy, od včera,jsou moc lahodné a dobré:-K:-K:-p:-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 8. 2011 11:26

:-8Čokoládko;-)děkuji Ti moc:-KJá se snažím,aby opravdu i ten"neuměl"neměl obavy a nebál se dělat dobrůtky:-))
Teda ale ty žampiony byly opravdu nádherné,masité,veliké:-pno prostě-mňam:-*a byly jen za 49,-kč tak jsem neodolala:-))

chocolate chocolate

6. 8. 2011 11:15

Aničko, to vypadá naprosto luxusně, děláš mi chutě pokušitelko.Opět vše krásně popsané a vysvětlené i pro začátečníky:-K:yes:.+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plnene žampiony plné žampiony slaninové soudky plněné nivou jak vypadá žampion plněné žampiony recept vepřová panenka plněná žampiony žampióny plněné žampiony obalené plněné žampiony obalené slaninou plně ne žampiony žmpiony obalené žampiony jak se obaluji zampiony né žampióny žampion obalený slaninou plne zampiony nivou žampióny plné žampiony plněné nivou obalené ve slanině žampiony obalene ve slanine recepty na plněné žampiony

Suroviny: žampióny, sýr niva, sýr eidam, slanina anglická, slanina debrecínská, cibule, bujón zeleninový, voda, bylinky zelené

TopRecepty.cz

Plněné žampiony ve šťavnatém lůžku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Vlm