Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička z trouby

Krkovička se výborně hodí na grilování - je totiž pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle chutná i po upečení v troubě. Plátky masa ochutíme česnekem, kečupem a pikantní směsí koření. Po upečení je podáváme se šťouchanými bramborami a zeleninovým salátem.

Hodnocení receptu je 5,0 (185×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

1. 8. 2011 10:22

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 333 kJ / 558 kcal
Bílkoviny8,62 g
Tuky23,22 g
Vláknina16,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,70 g
Sůl6,60 g
Sacharidy75,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martiline martiline

12. 3. 2019 19:16

Tak s tímhle receptem jsem udělala obrovskou radost tchánovi. Hned si vyžádal recept a u nich doma to také mělo úspěch. Od té doby je tento recept v naší rodině "sázka na jistotu" ... opravdu je to výborné. Nestačím posílat odkazy na recept :yes: ... Já to tedy peču na 170 stupňů dvě hodiny ... paráda.

Valis Valis

6. 3. 2019 19:31

<3<3<3 Velká dobrota. Určitě budu dělat častěji ....

Vanillia Vanillia

18. 10. 2018 14:09

Výborné, dnes jsem ji připravil ženušce jako překvapení :-) děkuji

yossi

17. 4. 2018 16:09

Výborné. Dík za recept. Pridávam medzi svoje oblúbené.:yes:

JvH

15. 11. 2017 17:29

Skvělé, všichni jsem si mlaskali, jen jsem přidala pokrájená rajčátka a papriku k té cibulce a naprosto geniální.. <3

Geryyy Geryyy

14. 4. 2017 17:02

Výborné, my vaříme už po několikáte a je to šťavnaté, chutné, opravdu stojí za to vyzkoušet ;-)

Mira

4. 2. 2017 20:50

Luxusní jako pjase už aby bylo teplo půdě na grill <3

jamda jamda

29. 1. 2017 12:35

Právě jsme dojedli no výborný super marinada všichni mlaskali :-K :yes:

Karel Domes

20. 1. 2017 11:59

Je to vynikající, maso je skutečně neskutečně šťavnaté a má výbornou chuť. Jen váha se na mne zlobila - měl jsem asi 20 dkg masa i se šťávou a ukázala mi téměř o kilo víc... Ale stejně to udělám zase:-Q

Ivuška

20. 11. 2016 15:31

našla jsem tento recept a říkala jsem si, že to zkusím :) jen jsem ho maličko vytunila .. když jsem četla že se mají 4 plátky péct v troubě na 190 stupňů 1 hodinu, říkala jsem si, že to asi bude maso na sušenku ;-( :-(( .. navíc jsem neměla čas a potřebovala jsem jídlo mít hotové do 20 minut .. tak jsem se rozhodla, že to zkusím na pánvi :-) a musim říct, že super :yes: maso jsem chvilku nechala naložené ve směsi ... na pánev jsem dala trochu oleje aby se mi to hned nepřipékalo ... a osmažila jsem a trochu podusila maso .. po chvíli jsem ho vyndala .. nasypala do výpeku cibuli,trochu orestovala, podlila to malou skleničkou vývaru (kousík hovězího bujónu rozpuštěného v horké vodě) a dala zbytek marinády z masa ... (v marinádě jsem měla maličko cibule úplně najemno, jelikož jsem přidávala cibuli zvlášť) a nechala zredukovat aby se vytvořila hustější šťávička :) nakonec jsem přidala zpět maso aby se krapet ještě podusilo se šťávou a podávala :) musím říct, že to byl výborný rychlý oběd :) P.S. - do marinády jsem dala o trochu více medu než je uvedeno, zbyl mi rajčatový protlak, tak jsem ho tam šoupla také :) a kečupu už jen lžíci dvě, místo papriky klasické jsem tam dala uzenou papriku :) a ještě nazávěr krapet kurkumy :) fakt doporučuji ;):-8:-8:-8:-K

Olaaaa

26. 10. 2016 15:37

Ted jsem dojedla a musím říct, že luxusní...křehká a lahodná :))) udělala jsem si k tomu dom.bram.knedíky a špenát :))

caarrodejka caarrodejka

22. 10. 2016 10:49

Absolutně výborné!!!Dělala jsem poprvé a rovnou na dva dny a manžel i malý si dvakrát přidali!!Prýýýýý ,,mamko to bylo výýýýborné" :-K

VaisarKa VaisarKa

11. 8. 2016 09:07

PŘEMYSL : Souhlasím! Byla perfektní :-8

PŘEMYSL

5. 8. 2016 19:15

lepší krkovičku jsem nejedl.Moc výborný

d-cici

3. 7. 2016 18:58

:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice nejlepší recepty krkovička krkovice recept krkovička recepty krkovicka recept krkovice recepty pečená krkovička v troubě recepty z krkovice veprova krkovice v troube recepty z krkovičky pečená krkovice nejlepší recepty recepty krkovice recepty krkovicka krkovice vepřová krkovička nejlepší recepty recept z krkovice nejlepší recepty z krkovice recept krkovička recept krkovice vepřová krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, česnek, cibule, olej, omáčka sojová, kečup ostrý, med, paprika sušená sladká, pepř mletý, voda

TopRecepty.cz

Krkovička z trouby

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7DxQ