Dušené okurky s liškami a křemenáči
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme podlít i trochou bílého vína
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2012 21:47
Tanicka:Tanicko, já myslím, že si pochutnáte, zkuste a dejte mi pak vědět
22. 1. 2012 21:36
Zajímavé, neobvyklé. Lišky jsou v mrazáku - dávám bod a ukládám
1. 8. 2011 16:43
Ještě jednou všem děkuji, jsem moc ráda, že se s vámi můžu o recepty podělit
1. 8. 2011 13:48
Andrej,tak to je mi jasny..na Plzensko jsem jezdila v detstvi s maminkou a jsou to nezapomenutelne zazitky Ale ted z Olomouce uz je to mooc daleko Jinak bych na ty houby s tebou sla moc rada,protoze uz taky nemam doma pro ne pochopeni..jist ano,ale sbirat ne
31. 7. 2011 22:29
1974andrea:neví,o co přicházejí..chuť a lahodnost hub je nezměnitelná
31. 7. 2011 21:40
Oskeruska:Ahoj, holky já bych vás tak vzala všechny na ty houby, doma pro to nemají pochopení a já to miluju. Jsem z Plzně a rostou na jih od Plzně.
31. 7. 2011 21:37
Andrejko,pises Rebece,at prijede na houby k vam..no ja bych taky prijela-ale at hledam jak hledam,netusim,kde to "U VAS" je Koukla jsem na tvuj ulovek a tolik kremenacu jsem nevidela za cely svuj dlouhy zivot-na toz naraz
31. 7. 2011 19:38
Moc děkuji všem za milé a vtipné komentáře a všem přeji také houbařské úspěchy
31. 7. 2011 18:33
Ach jo, moje oblíbené lišky, které miluji, ale nemám. Ale jídlo vypadá fakt dobře+11
31. 7. 2011 17:29
Moc hezký receptík,který se mi líbí+10
31. 7. 2011 17:14
Recept se mi moc líbí, mám uloženo a určitě vyzkouším, až budou hřiby (u nás teprve začínají).
S těmi salátovými okurkami i vínem tady mám recept http://www.toprecepty.cz/recept/18864-zeleninova-p..., který mě mile chuťově překvapil.
Věřím, že s houbami bude ještě lepší.
Super
S těmi salátovými okurkami i vínem tady mám recept http://www.toprecepty.cz/recept/18864-zeleninova-p..., který mě mile chuťově překvapil.
Věřím, že s houbami bude ještě lepší.
Super
31. 7. 2011 15:34
Zajímavá kombinace
31. 7. 2011 14:52
zajímavá určitě i dobré+1
31. 7. 2011 14:46
rebeka:Moje rodiče jsem včera tak tím košem navnadila, že dneska taky, déšť nedéšť, vyrazili a mají 2 přepravky na zeleninu. Ani jim to nezávidím, tolik práce s tím
31. 7. 2011 14:38
spagetka:Já už musela použít lišky z mrazáku, tady u nás moc nerostou. Letos jsem na ně narazila jenom jednou, ale mrkni do fotoalb na můj včerejší úlovek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 24 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 39 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 40 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 nejlepších dýňových jídel: Připravte je naslano i nasladko, pečené, dušené nebo vařené
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kremenaci jak vypadá hřib křemenáč dušené hřiby do mražáku kdy sbirat okurky hřiby dušené křemenáče na víně recept salatovka mrazak recepty z okurky salátovky namalovat okurku co s křemenáči lišky vmrazáku naco je nejlepsi houba křemenáč křemenáč nakládaný nakládané křemenáče naco jsou dobre bazalkove seminka dusene hriby s okurkami lišky do mrazaku naco použít hovězí váleček hřib křemenáč okurký hadovky
Suroviny: okurka čerstvá, houby lišky, houby křemenáči, cibule, slanina, sýr smetanový, máslo, kopr, sůl, pepř
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
25 názorů