Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník - Marlenka

Medový dort Marlenka je velmi oblíbený pro svou jednoduchou přípravu, vynikající chuť a v neposlední řadě i proto, že je ho možné péci několik dní dopředu.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 67 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 7 min Každý plát 7 minút + 35 minút

67 min (60 min příprava + 7 min tepelná úprava, Každý plát 7 minút + 35 minút)

23. 7. 2011 00:48

Suroviny pro 1 kus

1 kus

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 672 kJ / 6 375 kcal
Bílkoviny80,46 g
Tuky427,68 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 3,92 g
Sůl1,38 g
Sacharidy544,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ak chcete, cukor možete vyradiť úplne a pridať med podľa chuti, len bude asi potrebné potom pridať aj múku. Može sa poliať (cikcakovito) čokoládovou polevou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majka

21. 12. 2017 14:48

Na 7 placek málo krému, musela jsem dodělávat krém, ale jinak vše OK :yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 2. 2013 14:36

Mohu to také upéct ? Musím do kulata nebo mohu i řezy ,jenom tak na domácí sežvýkání.:-?:-D

eva hubova eva hubova

8. 12. 2012 02:17

Moučník, který nezklame:-p:-p přidávám Ti foto a:yes:

Eva

17. 8. 2012 19:30

www.toprecepty.czDěkuji autorce, že uvedla, že kruh vykrojí až po upečení. Nikdo toto neuvádí a já jsem zjistila, že těsto je řídké a vykrajovat nejde.Tak jsem to zkusila až po upečení a šlo to dobře. Ještě mám jednu radu pro nezkušené jako jsem já: těsto dám lžící na trochu pomoučený papír na pečení, znovu trochu pomoučím, položím svačinovou fólii, trochu přimáčknu rukou a potom přes fólii rozválím.Fólie jde potom dobře oddělat, chce to jen trochu cviku.
Z 400g mouky mám sedm placek.Právě jsem medovník doděla a teď se chladí v lednici. Vypadá dobře, teď už jen vydržet a nechat ho uležet!

magdalenka magdalenka

23. 7. 2011 08:56

;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: medovník marlenka medovník marlenka recept medovník marlenka recepty domácí medovník recept recept na medovník marlenka marlenka kuličky marlenka kuličky recept marlenka kakaový medovník marlenka recept domaci medovnik medovník kuličky hrnkový medovník recept na domácí medovník kakaový medovník recept medovník recept medovníkové kuličky recept na kuličky marlenka marlenka medovník kuličky marlenka recept

Suroviny: tuk hera, vejce, med, cukr moučkový, soda jedlá, mouka hladká, prášek kakaový, salko, máslo, ořechy

TopRecepty.cz

Medovník - Marlenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KAvJ