Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Debrecínem a česnekem plněná prsa dušená v zelí

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

22. 7. 2011 17:50

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 541 kJ / 2 997 kcal
Bílkoviny208,49 g
Tuky148,51 g
Vláknina92,45 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 3,25 g
Sůl7,89 g
Sacharidy196,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle je opět taková"zbytková"varianta.Zbylo mi něco málo slaniny,trošku zelí,měla jsem krásný česnek a pastu,kterou jsem od zakoupení ještě nepoužila,tak jsem zaimprovizovala a bylo to fajn.Schválně jsem uvařila už včera,aby se všechny chutě krásně spojily a jídlo hezky zaleželo.Pokud nemáte lahůdkový krém,nic se neděje,lze nahradit a"tunýlek"vysypat třeba grilovacím kořením,nebo jen mletou paprikou.Kdo bude chtít dělat v papiňáku-postup úplně stejný,jen zalijete vývarem z bujonu,který uvaříte ve 2dl vody a vaříte od doby varu pouze 10minut.http://www.toprecepty.cz/recept/22094-rychle-bramb...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 5. 2013 16:33

Irule:I chutné;-):-DDěkuji:-K:yes:

Irule Irule

15. 5. 2013 09:48

Aničko, zajímavé :yes::yes::yes::-p;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 7. 2011 15:40

Všem moc děkuji za přidělené bodíky a za moc hezké a milé komentáře:-K:-K
Také se zároveň omlouvám,že reaguji až teď:-8Opět potíže s internetem:-/
Rebi;-)díky za odpověď všeumělkovi:-):yes:
1974andrea-Andrejko ke tvému dotazu posílám raději odkaz,ať neodpovím nějak "zmateně":-8http://www.atibazar.cz/atibazar/eshop/0/0/5/2-Guly...Měla jsem tento krém koupený jen na zkoušku a nijak moc mě nenadchnul.Použije-li se místo něj nějaké chutné koření,určitě jídlo bude dobré taky;-)

ivulinka ivulinka

25. 7. 2011 15:16

Aničko, tohle mi jaksi uniklo, omlouvám se, ale jak jde o drůbeží masíčko, tak nemohu nepochválit a navíc tak pěkně připravené...:-8:yes:

rebeka rebeka

23. 7. 2011 10:58

vseumel

23. 7. 2011 10:48

Bramborové chlupáčky :-p. Recept by nebyl?:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 7. 2011 21:54

Máš dokonalý postup Aničko, :-Ktakhle se dá krásně i naučit vařit podle Tebe,bezva

Verka

22. 7. 2011 21:28

:-Opetrzelka::-K

petrzelka

22. 7. 2011 21:24

To musí být dobrota,Aničko:-K:yes:

suslajda suslajda

22. 7. 2011 21:22

:-Ktakovéá improvizace nemá chybu:-*:yes::yes:+10

Verka

22. 7. 2011 21:20

dobré:-K:-K:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 7. 2011 19:56

Ty zbytková varianto!!:-D Tak takové zbytky dávají kde? Nemá to chybu!:yes:

magdalenka magdalenka

22. 7. 2011 19:51

veľmi pekné!:yes:

1974andrea 1974andrea

22. 7. 2011 19:47

Aničko,tan gulášový krém je něco jako koncentrovaný guláš v tubě?:-O:-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 7. 2011 19:46

Moc pěkné Aničko, vše, jak má být a krásně vše i vypadat, krása, a prima ňamka:-K;-):-p:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: co se zbytkem dušeného zelí plněné bílé zelí kuřecí motÿlek recepty kuřeci prsa s bílým zelí recepty na kuřecí prso motÿlek debrecínské zelí dušené zelí soc z pečení masa kureci prsa motylek co se zbytkem bramb. guláše tube velká prsa tube velká prsa dušené bílé zelí s česnekem recept s gulasovym kremem pasta plnena kureci prsa cesnekem dušené drůbeží+zelí šťavnaté plněné prsa kuřeci stehna plněná zelím dušene zeli kolik vody dušená kuřecí prsa s kostí

Suroviny: prsa kuřecí, slanina debrecínská, olej, cibule, česnek, krém gulášový lahůdkový, zelí bílé, bujón drůbeží, voda, sůl, pepř, párátka

TopRecepty.cz

Debrecínem a česnekem plněná prsa dušená v zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B1jW