Koložvárské zelí III.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 999 kJ / 5 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 314,67 g |
Tuky | 251,70 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 8,29 g |
Sůl | 19,55 g |
Sacharidy | 428,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2012 12:52
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 23 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 51 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: kolozvarske zeli koložvarské zelí recept koložvárské kolžvárské zelí koložvártské zelí jak udusit zelí recepty koložvárské zeli vídeňské zelí recept na koložvarské zelí recept zelí rýže mlete maso zelí recepty mlete maso zeli smetana ryze recept koložvárské zelí kološvárské zelí s těstovinou pražené zelí rýže zelí klobása recepty ze zeli rýže/maso/zeli zalite kysanou smetanou koložvárské zelí s bramborem jak se udusit
Suroviny: rýže, maso mleté, klobása, zelí kysané, smetana kysaná, sýr plísňový, kmín celý, pepř, sůl, koření ďábelské, cibule
Koložvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAkk
1 názor