Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ravioli plněné mletým masem a špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 7. 2011 08:55

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 805 kJ / 2 583 kcal
Bílkoviny121,52 g
Tuky109,67 g
Vláknina27,80 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 810 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy267,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

S těstem se hůře pracuje - je pracnější .. ale výsledek stojí za to

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Montanka Montanka

24. 7. 2011 08:38

Petra: každý má prostě jiný recept, no :-((

Andrea: díky ... i ten tvůj recept vyzkouším :) .. já tenhle našla v časáku ...

Verča: omlouvám, se, zapoměla jsem to tam připsat .. je to dělané vidličkou ... ale lze to i nožem .. ale to je velká piplačka :-D

Doplním ....

1974andrea 1974andrea

22. 7. 2011 12:14

Verča:Nakrájíš nožem na čtverce a vidličkou kolem dokola okraje přitlačíš,aby náplň nevytékala. Je to jednoduchá pomoc v případě,že nemáš radýlko nebo vykrajovátko.;-)

Verča

22. 7. 2011 12:10

Tak to neznám - přitlačovat to vidličkou :yes:. Ale v tom případě by to měla autorka napsat do receptu ne? Určitě to teda drží líp. Já jako začátečník bych na to fakt sama přišla asi až po pár letech :-D

1974andrea 1974andrea

22. 7. 2011 11:40

Verča:Možná je to přitlačené vidličkou,ne?

Verča

22. 7. 2011 11:35

Tohle ale podle fotky vypadá, že na to nějaké vykrajovátko máš, ty rýhy tam... to přece není jen od nože....? Vím, že na to existují vykrajovátka, je to s nima mnohem lepší, než okraje mačkat v ruce..

1974andrea 1974andrea

22. 7. 2011 10:56

Tohle je pěkná piplačka a už jenom za to ti patří bodík:yes: Mám zkušenost,že na 100g mouky by mělo přijít 1 vejce a půl lžíce oliv.oleje. Ale každý podle svého. Ravioly miluju a i tahle náplň bude velmi dobrá. Dala bych si je s máslíčkem se šalvějí:-*:-p

Klariska Klariska

22. 7. 2011 10:13

Špatně, Petro? Prostě má jiný recept, než děláš ty. Libí se mi ta náplň, Montanko :yes::-K.

petra

22. 7. 2011 10:07

to mas spatne. Musis mit takove radylko co kraji a zaroven to zmackne, testo mas taky spatne, 240g vajec, 420g polohrube mouky a trosku olivoveho oleje. Vali se to na strojku na testoviny , tak na cislo 7-8 zalezi na typu strojku. Jen dobra rada.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné ravioli plněné ravioly ravioli se spenatem ravioli s masem taštičky plněné mletým masem jednoduché těsto na ravioli torteliny plněné mletým masem ravioly s mletym masem špenátové ravioli ravioly plněné mletym masem ravioli plněné ravioly se špenátem ravioly ravioli taštičky plněné špenátem ravioly se špenátem recept těstoviny plněné mletým masem domácí ravioli s mletým masem domácí špenátové ravioly plněné taštičky plněné masem se špenátem

Suroviny: mouka pšeničná, vejce, sůl, špenát, cibule, máslo, petrželka, maso hovězí mleté, strouhanka,

TopRecepty.cz

Ravioli plněné mletým masem a špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m7gn