Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tofu cheesecake

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 7. 2011 18:02

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 656 kJ / 1 830 kcal
Bílkoviny91,92 g
Tuky135,67 g
Vláknina30,34 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 428 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy45,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HandulkaP

6. 2. 2015 21:06

Jeden recept lepší než druhý :-)

Tanicka Tanicka

22. 7. 2011 11:34

Klariska, Anna: Děkuji, jsem ráda, že i tady to někdo ocení:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 7. 2011 11:06

Opravdu moc hezký dia recept:-p+5:yes::yes:

Klariska Klariska

21. 7. 2011 10:06

Úžasný korpus - bez mouky, bez cukru, bez přidaného tuku, plný zdravých semínek a díky ořechům a kokosu určitě chutný. A nahradit část sýra netučným tofu je skvělý nápad. Takhle by měly vypadat všechny dia sladkosti :yes::-K.

Tanicka Tanicka

21. 7. 2011 09:11

Kanyla: Dala jsem tak 2 deci vody a při mixování ještě přidala -semínka jí hodně vtáhnou a nabobtnají, tak aby nebylo těsto tuhé-během mixování hodně zhoustne. Před upečením těsto vypadá jako voňavý pudink :) Určitě se toho nebojte-tím že tam dáte i bílek, tak to 100% bude držet pohromadě :yes:

Kanyla

21. 7. 2011 01:18

kikinulka: Receptů na cheesecaky je hafo a stejně tak použitých sýrů. Vždyckyjsou nahradit tučným tvarohem, ale není to ono, rozhodně doporučuju aspoň mix tvarohu a sýru, třeba půl na půl. Krom uvedených je skvělá Philadelphia (ovšem pokud jde o finance, tak je to s ricottou prašť jak uhoď...ale zase ta chuť!).

Tanicka: Jinak se mi recept moc zamlouvá, prima zdravá varianta, zvlášť ten korpus. Kolik tak asi té vody na namočení? Popř.jaká je konzistence těsta před pečením? Díky a :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2011 20:20

:-p:yes::yes:

Tanicka Tanicka

20. 7. 2011 20:13

Kikinulka - ano chutná skvěle, proč ji chcete nahrazovat? Originální cheesecake je vždy se sýrem, tak nejspíš nějakým čerstvým sýrem - lučinou, buko,.. Anebo dát tofu dvě :-)

kikinulka kikinulka

20. 7. 2011 19:51

Čím by se dala nahradit ricotta? Chutná dobře? :-)

tejaja tejaja

20. 7. 2011 18:53

:yes::yes::yes: +1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: čím nahradit syr philadelphia čím nahradit tofu čím nahradit ricottu cheescake z tofu philadelphia sýr nahradit tofu recepty dia cheesecake cheescake s tofu tofu cheescake cheesecake bez mouky jak vypadá tofu originální cheesecake dietní cheesecake čím nahradit riccotu zdravý cheesecake tofu peceme z tofu cheesecake recept cheesecake recepty recepty z tofu

Suroviny: tofu natural, sýr ricotta, vejce, semínka lněná, semínka slunečnicová, ořechy vlašské, kokos, lusk vanilkový, citron, stevie

TopRecepty.cz

Tofu cheesecake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N7RN