Králík po hájecku
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 910 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,24 g |
Tuky | 44,55 g |
Vláknina | 16,69 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 55,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem napsala na celého králíka, ale dělala jen ze 4 předních stehen. Suroviny si můžete podle uvážení přidat, nebo ubrat, popřípadě vynechat. také šťávu není třeba zahušťovat, je to na chuti každého z nás.Místo špekáčků, které jsem nesehnala jsem použila hornickou klobásu.
Zdroj-http://www.sidenius.webgarden.cz/ upraveno podle mne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2011 17:26
Jani, králíka mi moc rádi, ale problém je, kde ho vzít Jinak se mi recept líbí a tak dávám 17.boda
20. 7. 2011 17:20
Ty tvoje receptíky dokáží pěkně na jídlo nalákat, moc pěkné
20. 7. 2011 16:53
Sperka, jo , taky lovím koření, jako Ty, vajíčko už mám
20. 7. 2011 16:45
Jani já chci také mňam
20. 7. 2011 15:53
Tak bych možná dala kus uzeného bůčku,u nás mají v jednom řeznictví domácí. Úplně vždycky začnu slintat z té vůně,když tam vlezu
20. 7. 2011 15:31
1974andrea: ty špekáčky, nebo nějaká uzená klobása tomu dělají opravdu velmi zvláštní uzenou chuť. Taková jemně uzeno-zeleninová, nevím, jak lépe bych to vyjádřila. Taky vůbec není potřeba jich dávat tolik, stačí snad 2, nakrájet na větší kusy a ty pak třeba odstranit, když je nemáš ráda, ale chuť zůstane ve šťávě
Iriska: Já vždycky v Albertu beru ty přední nohy. Nejsou drahé, za balení cca 27-30 kč. Když mají jen jedny, počkám, až budou mít zase a hledám recept na králíka. To víš, moc masa na tom není, tak aby měl každý 2 nožky
Iriska: Já vždycky v Albertu beru ty přední nohy. Nejsou drahé, za balení cca 27-30 kč. Když mají jen jedny, počkám, až budou mít zase a hledám recept na králíka. To víš, moc masa na tom není, tak aby měl každý 2 nožky
20. 7. 2011 15:27
Jana Remkova:No vidíš, není nad spolupráci
Toho béřovického jsem už dělala. Byl fakt super. A tady toho jsem si uložila, až se dostanu ke králičímu masu.
Toho béřovického jsem už dělala. Byl fakt super. A tady toho jsem si uložila, až se dostanu ke králičímu masu.
20. 7. 2011 15:25
Teda králíka uz jsem neměla strašně dlouho,ale dala bych si. Osobně bych teda s prominutím vynechala ty špekáčky,stačila by mi slaninka,ale jinak
20. 7. 2011 15:21
spagetka: zkus, fakt, budeš překvapená a myslím, že mile
20. 7. 2011 15:20
Iriska:Miruš, já vždycky říkám, že snad nejlepší je, aspoň prozatím králík béřovický. Tady jsem byla hodně překvapená. Ŕíkala jsem si, sakra, toho je nějak hodně na to, králičí nohy jsem ani neviděla. Taky v původním receptu je-péct cca 1 hodinu na 160 stupňů. Ani náhodou!! Po 40 minutách to ani nevědělo, že se to peče! Tak jsem přidala stupně. Najednou vůně, od všeho něco. Uzená, zeleninová, vůně koření, no, krása. A Pejli byla u mně, jenže si na chvíli lehla a usnula.. A já jí nedala ani ochutnat!! Chudinka moje, musel ji stačit smažák!
PS. Díky za echo na DEKO!!! Mááááám!!! Huráááá!
PS. Díky za echo na DEKO!!! Mááááám!!! Huráááá!
20. 7. 2011 15:19
Jana Remkova: Teď už vím jak to vypadá a dám ti bod ,ne vážně - králíček je králíček
20. 7. 2011 15:15
:-ukládám a vyzkouším,půlka králíka je v mrazáku
20. 7. 2011 15:14
Tak to musí být boží +
20. 7. 2011 15:14
Co bych pro vás neudělala, vyměnila jsem tedy foto Díky za body i komentáře
20. 7. 2011 14:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 46 sekundami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 43 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: králík recepty na kolik stupnu se pece kralik recepty z králika teskorecepty.cz na kolik se peče králík králík recept recept na kralíka recept králik recepty na králíka www teskorecepty cz na kolik stupnu pect kralika recept na celého králíka teskorecepty cz recept z kralika top recepty králík top recepty z králíka recepty králík recepty.kralika na kolik pect kralika na kolik stupňů se peče králík?
Suroviny: králík, koření grilovací, mrkev, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, špekáček, slanina anglická, koření nové koření, pepř, sůl, voda
Králík po hájecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwE3
44 názorů