Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík po hájecku

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

20. 7. 2011 13:42

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 910 kJ / 696 kcal
Bílkoviny11,24 g
Tuky44,55 g
Vláknina16,69 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 886 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy55,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem napsala na celého králíka, ale dělala jen ze 4 předních stehen. Suroviny si můžete podle uvážení přidat, nebo ubrat, popřípadě vynechat. také šťávu není třeba zahušťovat, je to na chuti každého z nás.Místo špekáčků, které jsem nesehnala jsem použila hornickou klobásu.

Zdroj-http://www.sidenius.webgarden.cz/ upraveno podle mne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

snegurka snegurka

5. 8. 2023 10:35

Nechutnalo mi

7popelka7 7popelka7

28. 4. 2023 18:59

Manžel měl boule za ušima <3:yes: Jen jsem mu to dala s rýží ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2013 21:24

tindinka: Díky, to potěší!!;-)

tindinka

9. 2. 2013 21:22

Vynikající!!! Všichni včetně dětí měli ,,boule" za ušima;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 11. 2012 17:15

zouzalka87: děkuji moc!! To mám radost!!:-)

zouzalka87 zouzalka87

19. 11. 2012 16:46

Upekla jsem ho příteli k narozeninám a byl výborný. Děkuji za super recept. Dávám bodík a přidávám fotku.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 10. 2011 20:34

BILKOVAI: Ivetko, děkuji a s tím kuřetem je to taky skvělé;-)

BILKOVAI BILKOVAI

28. 10. 2011 16:54

Jani, tak dnes jsem spáchala Tvůj recept a ač jsem tomu moc nevěřila, musím říct, že to bylo vynikající. Lahodná pikantní chuť:-p:-* Použila jsem" grilovací koření s příchutí slaniny" a k tomu uvařila bramborový knedlík. Díky za recept a zůstává nadále v oblíbených. Příště vyzkouším s kuřetem, protože domácích králíčků je velký nedostatek :-( Přidala jsem ti foto;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2011 13:05

mysulka: ani nevíš, jak já taky!:-D

mysulka mysulka

4. 8. 2011 13:03

:-p:yes: hned bych se zakousla:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2011 20:13

srettka: díky a zkus;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2011 20:01

rebeka: Nadi, těžko poradit. Béřovičáka už jsi dělala, ne? tak zkus něco jiného;-)

rebeka rebeka

3. 8. 2011 18:29

tak teď nevím..udělat tento..nebo "béřovičák":-?:-//:-D:-D

srettka

3. 8. 2011 17:56

to je ale půvabný králíček,jak kdyby vylézl z kuchyňského salúnu, krása veliká a mňamka ještě větší:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2011 18:33

Bibinka: no, někdy je to problém. Někdo jich má tolik, že už je vidět nechce-viz Dooga:-D:-D! A nepodělí se a nepodělí:-((...:-D Bibi, oni v marketech mají celé králíky bez hlavy, ale jak už jsem psala, jsou jak z koncentráku:-(

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty na kolik stupnu se pece kralik recepty z králika teskorecepty.cz na kolik se peče králík králík recept recept na kralíka recept králik recepty na králíka www teskorecepty cz na kolik stupnu pect kralika recept na celého králíka teskorecepty cz recept z kralika top recepty králík top recepty z králíka recepty králík recepty.kralika na kolik pect kralika na kolik stupňů se peče králík?

Suroviny: králík, koření grilovací, mrkev, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, špekáček, slanina anglická, koření nové koření, pepř, sůl, voda

TopRecepty.cz

Králík po hájecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwE3