Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,76 g |
Tuky | 259,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 434 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,35 g |
Sacharidy | 7,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Filety naplněné touto směsí jsou dost syté, tak se může udělat i více porcí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2011 06:16
21. 9. 2011 22:42
16. 9. 2011 11:12
16. 9. 2011 10:56
16. 9. 2011 10:54
16. 9. 2011 10:20
16. 9. 2011 10:10
U tebe mě překvapilo, jak ses při focení výrazně zlepšila Talíř s jídlem máš moc hezky nazdobený, vidíš, jde to i bez umělých kyteknebo živých kytek či zeleniny i s kořínky.
Pořád mám na paměti, co mi kdysi řekl jeden výborný, zkušený starý kuchař:
"Na talíř patří pouze to, co se sní." - A to tys dodržela
(Sorry, že jsem se tak rozepsala.)
16. 9. 2011 08:07
15. 9. 2011 22:16
15. 9. 2011 16:23
15. 9. 2011 14:01
15. 9. 2011 13:42
15. 9. 2011 13:30
Ivo ryby miluji, tak díky za inspiraci
15. 9. 2011 13:28
15. 9. 2011 13:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 40 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: losos pstruhový zavináče ze pstruha pstruhovy losos pstruh filety recept losos s žampionovou omáčkou mail estragon.pl loc:cz závitek ze pstruha pstruh s omackou zavináče ze pstruhů recept na pstruha s omačkou tipy triky slaná kytka pstruzi zavitky recept na losos pstruhový losos pstrhový rybí file s žampionovou omáčkou závitky z pstuha jaké bylinky na pstruha recept na žampionovou omáčku pstruhový lososa zavináče z pstruha
Suroviny: pstruh, slanina anglická, smetana, sýr uzený, žampióny, cibule šalotka, mouka hladká, máslo, pepř, citron, sůl, česnek, tymián, kopr, estragon, majoránka, pažitka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
41 názorů