Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruží filé s bylinkovou šťávou

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 9. 2011 18:42

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 804 kJ / 1 626 kcal
Bílkoviny180,25 g
Tuky90,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 524 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy4,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

14. 9. 2011 19:37

Moc hezký recept. A foto také:yes::yes:+19

maiva maiva

14. 9. 2011 14:13

Pěkný recept-rybka:-p:-p+18,super foto:yes:;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 9. 2011 10:33

Tyhle"odlehčené"recepty se mi moc líbí:-KČasově nenáročné;-)z príma dostupných surovin v závěru i podle krásné fotodokumentace bezva pochutina:-p+16:yes::-*

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 9. 2011 10:14

:-8 opravdu nádherný recept!:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

14. 9. 2011 10:04

Jedním slovem - krása;-):yes:

monikaK

14. 9. 2011 08:14

:-p:-*:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 9. 2011 22:42

Mńáám!!:yes:

AntoninZ

13. 9. 2011 21:44

JJ, rybu můžu kdykoli a pstruha hódně často. Každá úprava co jsem neznal je vítána, kopr jsem dával k lososovi. No a ejhle, že mně to nenapadlo.:-O
Bod už letí, samozřejmě.:-K

BILKOVAI BILKOVAI

13. 9. 2011 21:43

:-p:-O:-*:yes:

zizala zizala (moderátorka)

13. 9. 2011 20:04

Ááách...mňam :-p:-p:yes:

sebena sebena

13. 9. 2011 19:53

Děkuji za pochvaly:-8 Jj máte pravdu nebyla jsem tu asi rok:-( Během té doby se mi otočil život o 180 stupnu ( težký rozchod z kterého jsem odešla jen s "poloprázdnou igelitkou" takže jsem musela začít uplně znovu, ale už je vše ok a každým dnem nás bude o jednoho víc;-):-K ) A nestačím se divit jaké dobrůtky tu za tu dobu přibyly;-):yes:

spagetka spagetka

13. 9. 2011 19:41

1974andrea: nebooj, zítra zkouším, brácha mi právě dovezl pstroužky ;-):-p:-p:-p:-D:-D:-D
a věříím:-K:yes:

1974andrea 1974andrea

13. 9. 2011 19:32

spagetka:Kopr a fenykl se podle mě k rybě velmi hodí

1974andrea 1974andrea

13. 9. 2011 19:31

Moc hezké aranžmá a do křupava opečená kůžička:-p:yes:

Bibinka Bibinka

13. 9. 2011 19:12

Sebeno, to je opravdu parádní recept a parádně naaranžovaný;-) Tak zbývá už jen ten 7.bod:yes: Dlouho jsi tu nebyla:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: filé ze pstruha file z pstruha pstruh duhový filety recept pstruh filet recept pstruh file recept filé pstruh pstruh file pstruzi file grilovaný filet ze pstruh filé ze pstruha recept recept file pstruh recept file pstruh file pstruh recept pstruh duhový recepty filet jaké víno k lososu pstruh - filé filé s bylinkovou recepty file ze pstruha filet z pstruha recept pstruží filety

Suroviny: pstruh, sůl, máslo, olej olivový, čerstvé bylinky, citron, víno bílé

TopRecepty.cz

Pstruží filé s bylinkovou šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yp1w