Voňavý divoký pekáč
Pokud máte rádi česnek a kořeněná jídla, zkuste kuřecí maso proložit uzeným, přidat bylinky a zasypat spoustou cibule a česneku. Šťávu z cibule doplněnou uzeným vývarem pak stačí jen zahustit a doplnit vhodnou přílohou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 0,61 g |
Vláknina | 19,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 10. 2016 10:56
eňina: Díky za zprávu
20. 10. 2016 09:15
Perfektní recept, díky za něj! Já dělávala něco podobného, ale nechutnalo to tak dobře, jako Váš recept. Nejradši tuto mňamku připravuju v pekáči: www.royaltyline.cz/pekace/3-dilny-set-hlubokych-pekacu-rl-mm3-s-granitovym-povrchem/. Ještě nikdy se mi nestalo, že by se cokoliv připálilo
8. 9. 2016 12:39
Michaela: alkohol se z vína při tepelné úpravě ztratí
7. 8. 2016 08:33
Nádhera vyzkouším z králíka
6. 8. 2016 13:29
1974andrea: Delala jsem dneska na obed, podlevala jenom vyvarem a je to mňamozní. S bram. knedlikem a cuketovym zelim. Vsichni jsme se precpali a ted se ani nehnem!
2. 8. 2016 11:47
Michaela: No nemusí. Kdyžtak podlijte jen vývarem
2. 8. 2016 11:29
To bílé víno je tam nutné? Já jakýkoli alkohol bohužel nemůžu, ale tohle vypadá tak lákavě, že tady slintám. :) Dá se něčím nahradit?
31. 7. 2016 10:50
Určitě to taky vyzkouším,ale nechápu proč někdo vylévá vývar z uzeného.
23. 7. 2016 07:17
Persica: Proč byste vodu z uzených žeber vylila, vždyť je z toho skvělá polévka.
21. 7. 2016 01:05
No, vodu z uzeného bych nemilosrdně vylila, ale závidím ty domácí uzená kuřecí stehýnka !
25. 11. 2015 09:04
16. 8. 2013 09:19
Zdena z JM:Zdeni, tyto zprávy, že se někdo vrací rád k nějakému receptu z důvodu toho, že mu moc chutnalo, jsou pro kuchaře vždy velmi potěšující. Moc ti děkuju a ten tip s králíkem taky zrealizuji ( teda, až nějakej bude, že).
16. 8. 2013 09:07
Několikrát jsem zrealizovala, naposledy včera. Tento recept u nás zkrátka zdomácněl. Vyzkoušela jsem i z králíkem místo kuřete. Vždycky vynikající. A protože mám ráda jídla z jednoho hrnce, tak pod maso dám rovnou péct brambory,které krásně nasáknou chuť a vůni uzeného. Vůně i chuť přímo božská.
17. 11. 2012 13:41
Koubkova:Jiřinko, tak to jsem moc ráda, že chutnalo, děkuju za vyzkoušení a zprávu
17. 11. 2012 13:37
Česnek jsem oloupala ,bylo to moc dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 50 minutami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 1 hodinou
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 1 hodinou
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 1 hodinou
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 3 hodinami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 3 hodinami
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Uvařit uzené maso tak, abychom jeho chuť nezničili, ale spíše podtrhli, to neumí každý. Vyzkoušejte to s námi
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Další recepty
Tématické fráze: jídlo z jednoho pekáče recepty na jídlo z jednoho pekáče jídla z jednoho pekáče divoký česnek divoký česnek recepty divoký česnek recepty recepty z jednoho pekáče česnek divoký brněnský dort fotopostup brněnský dort-fotopostup nadívané kuře z jednoho hrnce kuřecí paličky z jednoho pekáče pecena kachna s kralikem divoky spenat jídla v v jednom pekáči jídlo do z jednoho pekáče pokrmy z jednoho pekáče recepty do pekáče pecene kure s kralikem vonavý pekáč
Suroviny: žebra uzená, paličky kuřecí, cibule, česnek, česnek, víno bílé, bobkový list, jalovec, koření nové koření, paprika čerstvá červená, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, vývar z uzeného masa, omáčka sojová, máslo
Voňavý divoký pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmNV
47 názorů