Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenát zapečený se sýrem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

5. 9. 2011 21:52

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 195 kJ / 764 kcal
Bílkoviny32,34 g
Tuky53,30 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 377 mg
Sodík 655 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy33,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

24. 11. 2011 21:01

kvetina:výborná záležitost podle mého gusta a budu dělat častěji;-) Přidávám fotky pro rozjasnění receptu a zároveň 8.boda:yes: Doporučuji!

Marta U

6. 9. 2011 17:01

Jo,díky.Už vím,o čem je řeč.Vůbec jsem si neuvědomila,že na google si to mohu najít.Ještě jednou díky.

?

6. 9. 2011 16:21

MartaU: použijte google

MartaU

6. 9. 2011 16:12

Tejajo,prosím,co to je MANGOLD ??? To neznám,nikdy jsem o tom neslyšela.Jak to vypadá,jaký je tvar,barva a chut??? K čemu se používá???Mám rodinu na Slovensku.Trnava a pak Vysoké Tatry.Jezdila jsem tam na prázdniny,ale tohle slovo jsem nikdy neslyšela.Díky za odpověd

rebeka rebeka

6. 9. 2011 15:52

tejaja:no, prosím:-D;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 9. 2011 13:16

Připojuji se s talířkem v ruce;-)+7:yes::-p

zizala zizala (moderátorka)

6. 9. 2011 12:37

To bych si dala :-p

1974andrea 1974andrea

6. 9. 2011 08:23

Je to zřejmě na způsob špenátového nákypu, že. Mangold také používám ze zahrady častěji než špenát. Recept pěkný:-p:yes:

tejaja tejaja

6. 9. 2011 05:45

rebeka: Rebeka, všade, kde sa používa špenát, ja používam mangold. Jednak ho mám na záhrade, pretože na rozdiel od špenátu sa pestuje celý rok, a jednak je biologicky oveľa hodnotnejší. ;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 9. 2011 22:18

:yes::yes:

kvetina

5. 9. 2011 22:11

Když máte zdroj proč ne.

rebeka rebeka

5. 9. 2011 22:02

zajímavé:yes: s čerstvým špenátem (mangoldem)by to šlo taky, ne;-):-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečený špenát recepty špenát zapečený špenat se syrem zapečený špenát se sýrem špenát zapečený zapékaný špenát špenát zapečený se sýrem jak uvařit špenat zapečený špenát recept zapecena cuketa se sirem mangold recepty špenát top recepty k čemu krokety špenát se sýrem recept k čemu se používá mangold špenát recept top recepty spenat palačinky se špenátem a sirem špenat se sirem recept zapečený špenát

Suroviny: špenát mražený, máslo, vejce, sůl, sýr eidam, mouka hladká, smetana, strouhaný muškátový oříšek

TopRecepty.cz

Špenát zapečený se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qAO3